Jobba på Epinova?

Epinova är det familjära företaget där du får jobba med trevliga och professionella kollegor!

vi tror på att..

Epinova ska vara något mer än en vanlig arbetsplats, vår vision är att vara världens bästa arbetsplats - japp - du läste rätt - och så här tänker vi..

En vilja att lära sig och lära ut

I vår bransch blir man aldrig fullärd och det finns oändligt med teknologi och mönster att hålla koll på. Detta är förstås inte möjligt för en enskild person – och därför tror vi starkt på att diskutera saker i grupp – och sätta mönster som vi kan applicera och återanvända för våra olika kunder.

Det gör att vi minskar beroendet av vem som jobbar med ett projekt – samt att vi kan lösa problem en gång och sedan dela kunskap inom företaget. Det gör vi bl. a. genom kodstandarder som även inkluderar projektstruktur och mönster.

Om du gillar att sätta dina mönster själv utan att ta hänsyn till andra är vi nog inte rätt företag – men om du gillar att jobba i grupp och att ständigt vilja lära dig nytt så kanske vi är rätt arbetsplats.

Viljan att göra det där lilla extra

Vi är inte ett företag för dom som vill komma in och sitta av sina timmar och koda lite utifrån någonting som någon annan har specificerat utan att diskutera om det är rätt lösning för kunden.

Vi räknar med att de som jobbar på Epinova är engagerade och därmed proaktiva mot våra kunder. Vi löser de saker som våra kunder behöver hjälp med – men försöker att vara proaktiva och föreslå både lösningar på befintliga problem men också nya möjligheter för våra kunder.

Vi håller övergripande koll på övergripande teknologiförändringar i sitt ansvarsområde samt vad som händer mer Episervers produkter för att kunna använda detta när rätt tillfälle ges.

Detta gör vi genom att läsa bloggar, köra interna kunskapsdelningsmöten samt att diskutera i några av de tekniska diskussionsforumen som vi har tillsammans med våra systerföretag.

Arbete i grupp

Vi jobbar mycket i grupp där vi försöker diskutera lösningar tillsammans och dela kunskap. Vi hjälper gärna varandra när vi behöver stöd – och räknar med att själv ställa upp när någon annan behöver hjälp eller behöver bolla någonting.

Vi skyller inte på andra när det blivit fel – utan ser istället vad vi kan lära utifrån det och om vi kan minska risken för liknande saker framöver.

Vi letar efter dig som vill göra skillnad..

Vi erbjuder

  • Alla våra medarbetare möjligheten att bli delägare i företaget och att vara med och forma bolaget och hur vi vill möta framtiden
  • Vi tror på personlig frihet och att du själv vet bäst vilken utrustning som passar dig och vilken friskvård du vill ha osv.
  • Lönen ligger ju förstås i topp i och med att vi är experter med låg overheadkostnad
  • Vi sitter centralt i Stockholm i mysiga lokaler med hemtrevlig känsla
  • Vi jobbar agilt, pragmatiskt och inhouse i våra uppdrag

Så här säger våra utvecklare

  • Det jag gillar mest med att vara utvecklare på Epinova är teamet, Det blir mer personligt när vi är få, vi har trevligt & roligt tillsammans.
  • Härliga kollegor som är en konstant källa till kunskap och skratt. Det är en hjälpsam och uppmuntrande miljö att arbeta i
  • Frihet, vänskap, ägarskap, familj, tekniska utmaningar. Vi har hela paketet!
  • Jag får jobba i roliga och utmanande projekt, vi bollar problem/lösningar och jag lär mig ständigt nya saker. Prestigelöst!

Lediga tjänster: Episerver-utvecklare

Vi söker problemlösare som bryr sig lika mycket om hur någonting ska användas som hur det ska utvecklas.

Läs mer om tjänsten

Lediga tjänster: Frontend-utvecklare

Vi letar frontend-utvecklare som bryr sig lika mycket om vem som är användare som hur lösningen ska byggas.

Läs mer om tjänsten

Kontakt

Vi letar alltid efter fler duktiga och drivna kollegor. Vill du veta mer - slå mig en signal eller maila så berättar jag mer! Är du redan övertygad - toppen! Skicka då din CV och berätta varför du passar hos oss!  

Annika Jansson
COO och Rekryteringsansvarig 

(+46) 70 140 70 55