Lediga tjänster: Episerver-utvecklare

Vi söker problemlösare som bryr sig lika mycket om hur någonting ska användas som hur det ska utvecklas.

På Epinova hjälper vi kunder att bygga webbplatser med bra användargränssnitt, stabila integrationer och god struktur.

Som backend-utvecklare på Epinova får du sätta upp den tekniska grundstrukturen till några av de största varumärkena i norden. 

Här några av våra riktlinjer:

Kodkunskap är inte allt!

Eller - det är ju inte sant. Alla våra projekt kräver att du är en utåtriktad konsult. Men det är faktiskt väldigt viktigt att du har järnkoll på dina specialområden - modern utveckling på Microsoft-stacken och allt som hör till: .NET, MVC, XML, XBL, W2W, DERP... (OK, några av dessa hittade vi på för att se om du hänger med.) Du ska kunna argumentera för de val du gör. En dålig grund i de projekt vi bygger är helt enkelt inte godkänt.

Bara följ kravspecifikationen till punkt och pricka!

Nej, vet du vad... Självklart lägger vi stor vikt på noggrannhet men ännu mer vikt vid att du löser saker på rätt sätt. Men det är också viktigt att du vet att saker och ting förändras längs vägen och att du därför tar ansvar för att förtydliga och föreslå nödvändiga förändringar i kravspecifikationen. För som du vet, ingenting är hugget i sten!

Utvecklare jobbar bäst själva!

Nja, kanske ibland? Någon gång behöver man få sätta sig själv och få saker och ting gjort. Andra gånger är det i arbetet tillsammans med andra man får saker gjort. Vi sätter väldigt stort värde på att du tar eget ansvar för dina uppdrag och commitar kod ofta. Men vi förväntar oss också att du är tillgänglig, delar kunskap med dina kollegor och kommunicerar väl med kunderna. Utöver det är vi ganska flexibla med var och när du utför ditt arbete.

Kontakt

vi erbjuder en bra lön, delägarskap, utvecklande och utmanande projekt. Vi tror att du kommer att trivas! Vill du vara med på vår resa - tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer!

 

Linus Ekström
VD och Episerver MVP