Lediga tjänster: Frontend-utvecklare

Vi letar frontend-utvecklare som bryr sig lika mycket om vem som är användare som hur lösningen ska byggas.

På Epinova hjälper vi kunder att ta fram de mest användarvänliga webbplatserna med hjälp av smarta tekniker.

Till det behöver vi duktiga frontend-utevecklare som har öga för de små detaljerna och ger rum för kreativitet.
 
Här är några exempel på det: 

Alla måste vara fullstack-utvecklare!

Vänta, det är ju faktiskt inte sant. 
 
Det är väldigt lätt att använda full stack developer, men vad betyder det egentligen? Att du kan göra lite om mycket, men inte har järnkoll på någonting? Var ärlig nu, frontend och backend är stora kompetensområden, som ständigt förändras. Det är utmärkt att specialisera sig - vi kommer faktiskt att säga att det är en stor fördel. Samtidigt uppskattar vi mycket utvecklare som förstår några av vad de andra i laget gör så att man inte går vilse.

Lösningar som följer standards strikt är ett nödvändigt ont!

Stopp, skärpning! Om man ser på standards som en tvångströja har man verkligen missförstått konceptet. Webbplatser byggda med tillgänglighet som grund är inte mer resurskrävande än att utveckla eget, och begränsar inte möjligheten till kreativitet. Tvärtom får man mer stabila lösningar och når fram till fler användare. Hos oss kämpar du för standardlösningar och ser möjligheter där andra ser hinder.

HTML-prototyper ger oss en flygande start

Stopp - inte alltid! Vi samarbetar med väldigt duktiga designpartners, som tar fram otroligt spännande koncept och användarupplevelser. Men prototyper är och förblir just prototyper. Bara för att de är klickbara och ser fina ut betyder det inte att man kan bygga vidare på det direkt. Som frontend-utvecklare i Epinova bryr du dig om att ha en bra dialog med designers så att man får en bra förståelse för vad som är mockups och vad som krävs för att uppnå kvalitetskraven för bra kod. Då undgår man också missförstånd!

Använd de hetaste och nyaste ramverken, alltid!

Kanske, kanske inte. Man hinner inte ens ta en cappuccino utan att det dyker upp ett nytt Javascript-bibliotek. Du är inte rädd för att testa nya ramverk, samtidigt som du har tillräckligt med is i magen för att undersöka det innan du hoppar på den nyaste trenden. Du tar välavvägda beslut kring vad som ska utgöra grunden i ditt projekt, både nu och på längre sikt. Grundläggande byggstenar som HTML, CSS och Javascript räknar vi med att du har järnkoll på!

Tänker vi likadant?

vi erbjuder en bra lön, delägarskap och utvecklande och utmanande projekt. Vi tror att du kommer att trivas! Vill du veta mer - kontakta mig så bjuder jag på en kopp kaffe och berättar hur det är att jobba som utvecklare här på Epinova.

 

Linus Ekström
VD och Episerver MVP