Lediga tjänster: Frontend-utvecklare

Vi letar frontend-utvecklare som bryr sig lika mycket om vem som är användare som hur lösningen ska byggas.

På Epinova hjälper vi kunder att bygga webbplatser med bra användargränssnitt, stabila integrationer och god struktur.

Vi tror på att jobba med ny teknologi och är både vana att bygga nya lösningar med vår teknologistack samt att hantera och om möjligt uppgradera äldre lösningar för att på så sätt göra dom mer snabbrörliga till förändringar.

Teknisk grundkompetens frontend

Som frontendutvecklare har du bra koll på hur man kan åstadkomma ett bra användargränssnitt med hjälp av HTML och CSS. Du har troligtvis också erfarenhet av JavaScript också – antingen är du van att utveckla Single Page Applikationer – eller så är använder du detta till interaktivitet på serversidesgenererade sidor.

Vår frontend-techstack består för närvarande av följande:

Du kanske har en bra känsla av färg, form och användarflöden, eller så gillar du mer att strukturera störrekodbaser med mycket JavaScript. Detta spelar ingen större roll – vi har behov av båda dessa kunskapsområden.

Känner du att detta är lite för mycket frontend för dig? Kolla på vår backend-tjänst också. Även om ingen av dessa tjänster passar dig perfekt – så kanske du ligger mitt emellan? Kontakta oss då – så tar vi ett samtal och ser om dina kunskaper och det du vill göra passar våra behov och möjligheter.

Tänker vi likadant?

vi erbjuder en bra lön, delägarskap och utvecklande och utmanande projekt. Kontakta mig så berättar jag hur det är att jobba som utvecklare hos oss och våra planer framåt!

 

Linus Ekström
VD och Episerver MVP