Lukas och Ted - två nya utvecklare hos Epinova

Lukas är en senior Fullstack-utvecklare

som närmast kommer från en av Sveriges största researrangörer där han jobbat i två år med företagets webbplatser. Innan dess har Lukas jobbat många år som konsult, med Episerver och tillsammans med några av våra duktiga utvecklare. Lukas är en glad och social person som var med på vårt glöggmingel för snart ett år sedan. Där ser man vad lite spontan glögg-aw kan göra! 

Ted är en Frontend-utveklare

med passion för design och att lära sig nya teknologier. Han har en bakgrund inom musik- och spel-branschen. Ted är en kreativ själ som älskar att jobba med trevliga kollegor och att ständigt förbättra sig. Ted sökte jobb via vår Karriärsida - och det är vi ju så klart extra stolta över över! 

 

Vi är otorligt glada för tillskottet av både Ted och Lukas. Deras kompetens, passion för kvalitet och att dela kunskap med andra kommer att utveckla Epinova ännu närmare vår vision om att bli Nordens största episerverleverantör.  

Varmt välkomna!!   

Möt några av våra anställda

Lär känna Bryan

Bryan gillar att resa - vattenfall på Island

Bryan fann kärleken och flyttade till Sverige. Som nybliven småbarnsfar känner han stolthet över Epinovas värderingar.

Lär känna Mia

Islandshästar på Island

För Mia är det viktigt med flexibilitet och möjligheten att kunna jobba hemifrån då och då, nu när hon och sambon köpt hus på landet.

Lär känna Wezz

Eldkonst med facklor

Wezz är senior frontend-utvecklare, arkitekt och Tech-lead som gillar eldartisteri och att bygga riktigt bra webblösningar på Optimizely (Episerver).