Jeanette har haft många strängar på sin lyra. Resan mot frontendutvecklare på Epinova har bland annat gått via roller som kallskänka, projektassistent, spelutvecklare, UX-designer och projektledare. Efter en tid som utvecklare i London är Jeanette sedan en några år tillbaka i Stockholm och vi är så glada över att få välkomna henne till oss!

Vad var det som gjorde att du valde Epinova?

— Från första kontakten med Epinova kände jag att det är ett bolag med härliga människor och bra värderingar, både mot anställda och kunder, vilket är viktigt för mig. Det är också ett bolag som växer så det knakar och det är kul att få vara med på den resan.

Vad kommer du att jobba med hos oss?

— Nu kommer jag huvudsakligen fokusera på frontend-utveckling!

Vad är du gillar med att jobba som utvecklare och konsult?

Jeanette

— För mig är skapandet och problemlösning det som är så kul. Att jobba med frontend är som att måla en tavla och få till logiken så att det blir både användarvänligt och inspirerande för användaren.

Epinovas nya frontendutvecklare Jeanette Skoog


— Som konsult får man träffa och samarbeta med nya människor, man får insikter i olika branscher man kanske aldrig stött på tidigare och man utvecklas mycket då man hela tiden möter nya utmaningar.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

— Jag tycker om att resa, både längre och kortare resor. Jag umgås mycket med mina vänner och frossar gärna i det kulturella utbudet som Stockholm erbjuder men försöker också vara i naturen så mycket det går. Dyker och åker snowboard när tillfälle ges. När jag bodde i London började jag med Tai chi och Qigong vilket jag skulle vilja mer utvecklas i. Har även en längtan att få jobba mer med välgörenhet under fritiden och jobbar just nu som volontär på ett katthem två gånger i månaden.

Vill du också jobba med Jeanette?

Vi söker fler nya kollegor. Kolla in våra karriärsidor och hitta din nästa utmaning!

 

Möt några av våra anställda

Lär känna Bryan

Bryan gillar att resa - vattenfall på Island

Bryan fann kärleken och flyttade till Sverige. Som nybliven småbarnsfar känner han stolthet över Epinovas värderingar.

Lär känna Mia

Islandshästar på Island

För Mia är det viktigt med flexibilitet och möjligheten att kunna jobba hemifrån då och då, nu när hon och sambon köpt hus på landet.

Lär känna Wezz

Eldkonst med facklor

Wezz är senior frontend-utvecklare, arkitekt och Tech-lead som gillar eldartisteri och att bygga riktigt bra webblösningar på Episerver.