Astrid är maskiningenjören som brinner för problemlösning och ny teknik, men som ville komma närmare slutanvändaren och därför omskolade sig till Frontend-utvecklare.

Astrid har jobbat på Telia med komponentbibliotek och återanvändbarhet vilket passar oss som hand och handske då det ligger i vårt dna att skapa återanvändbara komponenter med hög kvalitet. 

Astrid

är maskiningenjören som brinner för problemlösning och ny teknik, men som ville komma närmare slutanvändaren och därför omskolade sig till Frontend-utvecklare.

Astrid drivs av nyfikenhet och att ständigt utvecklas och att lösa uppgifter tillsammans med andra, hon gillar att ta ansvar och guida redaktörer/kunder. Ja, det kan ju inte bli mycket bättre!

Astrid - vår nya frontend-utvecklare

Att hon gillar färg och form och har talang för att skapa bra användarupplevelser är grädde på moset då våra utvecklare jobbar nära våra kunder och ux-designers. Astrid går in i ett av våra stora projekt där vi ska leverera en ny webb för olika marknader runt om i världen och med tillhörande e-handel. 

Varmt välkommen Astrid!