Annika leder våra inhouse-projekt och fungerar ofta som beställarstöd, rådgivare och digital strateg i våra projekt. Annika är expert på Episever och hennes specialitet är internkommunikation och stora intranät, men hon har också varit med att ta fram en hel del externa webbplatser och e-handel för B2B.

Hennes styrka är att se till att våra utvecklare, UXare och kundens deltagare jobbar som ett team - med gemensamt ansvar att nå mål och effekter. Hon ser till att vi inte kör i "diket" utan håller oss på vägen med stadig hand.

Lanseringar är det bästa hon vet och att få hjälpa kunden med strategier för hur man kan jobba vidare efter den första MVPn med innehåll och organisation.  

sunnie.jpg

Annika är vår COO och hon är också ansvarig för marknad och rekrytering på Epinova. 

Möt några av våra anställda

Lär känna Christian

Christian är fullstackutvecklaren med flera års e-handelserfarenhet som sökte det familjära företaget där man känner alla och där ledningen inte är svår att nå. Han gillar att träna, investera på börsen och att programmera musik. Läs om varför Christian valde Epinova och vad han hoppas på framåt.

Lär känna Linus

Linus är en uppskattad talare på Tech-event

Epinovas VD Linus Ekström har varit med länge i gamet. Han är EMVP och brinner för kvalitet, långsiktighet och återanvändbarhet.

Lär känna Bryan

Bryan gillar att resa - vattenfall på Island

Bryan fann kärleken och flyttade till Sverige. Som nybliven småbarnsfar känner han stolthet över Epinovas värderingar.