Lars - vår nya frontend-utvecklare

Hej Lars, välkommen till Epinova!

Berätta lite om din bakgrund

Jag kommer från Nynäshamn och flyttade till Stockholm efter gymnasiet. Jag har en bakgrund inom musikbranschen med eget skivbolag och jobbade många år med grafisk formgivning. Efter alla dessa år var det läge att sadla om och jag började på det två-åriga Frontend-programmet på Nackademin. Programmet passade mig perfekt då frontend ligger nära grafisk formgivning och design och jag tyckte att det var väldigt roligt och lärorikt. De senaste två åren har jag varit med och utvecklat en e-handelswebb för vvs, bygg och anläggning med 2000 leverantörer, 140 000 produkter och över 38 000 hantverkare som kunder.

Vad fick dig att börja på Epinova?

Jag ville lära mig mer frontend, ta nästa steg i min egen utveckling. Jag valde Epinova eftersom de samtal jag hade kändes väldigt bra. Det var en magkänsla och rent konkret så matchade det väldigt bra det jag letade efter med vad Epinova sökte. Jag läste personporträtten här på vår webbplats och det sammantaget med intervjuerna och de personer jag fick prata med, även utvecklare, så kändes det helt rätt. Det är väldigt hög kompetens här, och det kändes professionellt och en bra atmosfär. Det är familjärt eftersom många medarbetare har en historia och känner varandra sedan tidigare och det kändes ödmjukt, vilket är viktigt - att få jobba med trevliga kollegor och att få lära sig nya saker.

Vad ska du göra nu, du hoppar in i ett projekt direkt?

Ja, jag är klar med min onboarding precis som varit väldigt bra, och ska hoppa direkt in i ett e-handels-projekt som vi ska köra tillsammans med vårt norska systerbolag, vilket ska bli spännande och roligt. Vi är ett team på sex utvecklare med tre från Sverige och tre från Norge och en projektledare. 

Vad gör du på fritiden?

jag tycker om att bjuda över vänner att laga mat och umgås. Jag har två dvärgpapegojor och ett akvarium som jag lägger ner lite tid på, och så klart att umgås med barnen. Jag gillar byggnadsvård och renoverar just nu min lägenhet enligt konstens alla regler när tid finns. 

Varmt välkommen!

Dags för någonting bättre?

Vill du också jobba i ett team som tycker kvalitet och miljö är viktigt och att dela idéer och hjälpa varandra är en självklarhet? Tillsammans har vi roligt och vi gör lösningar som kunderna drömmer om! Vill du vara med?

 

Våra lediga tjänster
vi har målat tavlor tillsammans och visar upp våra alster

Möt några av våra anställda

Lär känna Christian

Christian är fullstackutvecklaren med flera års e-handelserfarenhet som sökte det familjära företaget där man känner alla och där ledningen inte är svår att nå. Han gillar att träna, investera på börsen och att programmera musik. Läs om varför Christian valde Epinova och vad han hoppas på framåt.

Lär känna Mia

Islandshästar på Island

För Mia är det viktigt med flexibilitet och möjligheten att kunna jobba hemifrån då och då, nu när hon och sambon köpt hus på landet.

Lär känna Emil

Emil - en utvecklare med ambitioner

Emil ville fortsätta att utvecklas och utmanas - och få chans att jobba med de bästa utvecklarna. Den familjära känslan kollegor emellan är också viktig för att trivas.