Vi är i framkant när det gäller Optimizely/Episerver och vi säkerställer hela tiden att du som kund får värde för dina insatser och att vi levererar rätt saker utifrån dina behov och önskemål. Våra utvecklare är certifierade och de har både djup teknisk kompetens och lång och bred erfarenhet inom systemutveckling, integrationer, arkitektur och användargränssnitt i toppklass. Dessutom brinner de för att underlätta för redaktörerna i vardagen, det vill säga att anpassa redaktörsgränsnittet till de behov som finns hos varje specifik kund och att tillämpa best practice. 

Våra utvecklare och projektledare har i snitt 10+ års erfarenhet och tillsammans har vi en gedigen erfarenhetsbas att stå på. Vårt strukturkapital och know how tas tillvara på olika sätt genom vårt gemensamma arbetssätt, och genom digitala kanaler, kompetensträffar, checklistor och wikis mm.

Vi är en av få partners i Sverige som har ett tydligt fokus på Optimizely/Episerver som plattform. Vi säger inte att vi kan leverera lösningar på alla plattformar - vi tror nämligen inte att man gör de bästa lösningarna då. Vi tror helhjärtat på att vi levererar mer värde när man är specialiserad. Eller som en av våra kunder uttryckte det "du får mer pang för pengarna när du jobbar med Epinova".

Vi är experter på Optimizely/Episerver

Vi arbetar efter devisen att man blir mer effektiv och levererar både snabbare och med mer kvalitet om man är specialiserad och riktigt duktig på både hantverket och plattformen man jobbar med.

Med vårt agila arbetssätt som anpassas till varje kund och där våra kunder blir en naturlig del i vårt team, så hjälper vi kunderna från förstudie och beslutsunderlag, genom utvecklings-projektet och en lugn och lyckad lansering, till vidareutveckling och kontinuerlig förbättring och optimering. Vi ger dig råd och guidar dig med nya idéer och säkserställer hur du kan göra det omöjliga möjligt. 

Våra kunder får samma uppmärksamhet från början till slut som under själva projektet. Hos oss får du inte olika kundupplevelser om du kör projekt eller jobbar med oss i förvaltning. En webbplats behöver fortsätta att utvecklas både vad gäller funktioner och innehåll för att  möta målgruppernas behov och förväntan - och det hjälper vi dig med oavsett vilken kund du är eller var du befinner dig i din webbplats cykel. 

Vår specialiceringar

  • Content Cloud 
  • Commerce Cloud
  • Marketing Automation
Läs mer på Episervers hemsida
epi-logor

Optimizely

Optimizely är en världsledande produkt för experimentell optimering av webbplatser som Episerver förvärvade i oktober 2020.

 

Läs mer om Optimizely här
episervrer och opimizely logorna

 

Vi är också stolta över att vara med i Optimizely/Episerver Advisory Board och att vi har tre utvecklare som är EMVPer (Episerver Most Valuable Professionals), vilket betyder att våra utvecklare får tillgång till beta-versioner innan andra och att vi kan ge feedback och input direkt in i Episervers produktutveckling.

Vi och Optimizely/Episerver lyssnar noga på vad kunderna har för behov och vi ser oss som en länk mellan kunder och produktutvecklingen. Vi är med och bidrar med bloggposter och skriver artiklar, vi ordnar webinarer och seminarier. och vi återför vår kunskap till både kunder och utvecklar-communityt.  

 Gartner Magic Quadrant

Episerver har blivit unämnt till "Leader of Digital Experience Platforms"

Ladda ner hela rapporten
Gartner Magic Quadrant

Vill du ha en demo - kontakta oss!

Vill du veta mer om oss, få en demo, står du inför att bygga en ny webbplats eller vill du ha hjälp med er befintliga lösning - hör av dig till Martin!

Martin Holmberg

Martin Holmberg Chief Sales Officer | Försäljningschef