Epinova är Optimizely Gold Partner

Epinova är Optimizely (fd Episerver) Guld Partner i Sverige och Platinum Partner i Norge. Vi kan med andra ord med stolthet säga att vi är en av de bästa leverantörerna i Norden av Optimizelys produkter och tjänster.

Vi är i framkant när det gäller Optimizely och vi säkerställer hela tiden att du som kund får värde för dina insatser och att vi levererar rätt saker utifrån dina behov och önskemål. Våra utvecklare är certifierade och de har både djup teknisk kompetens och lång och bred erfarenhet inom systemutveckling, integrationer, arkitektur och användargränssnitt i toppklass. Dessutom brinner de för att underlätta för redaktörerna i vardagen, det vill säga att anpassa redaktörsgränsnittet till de behov som finns hos varje specifik kund och att tillämpa best practice. 

Våra utvecklare och projektledare har i snitt 10+ års erfarenhet och tillsammans har vi en gedigen erfarenhetsbas att stå på. Vårt strukturkapital och know how tas tillvara på olika sätt genom vårt gemensamma arbetssätt, och genom digitala kanaler, kompetensträffar, checklistor och wikis mm.

Vi är en av få partners i Sverige som har ett tydligt fokus på Optimizely som plattform. Vi säger inte att vi kan leverera lösningar på alla plattformar - vi tror nämligen inte att man gör de bästa lösningarna då. Vi tror helhjärtat på att vi levererar mer värde när man är specialiserad. 

Vi är experter på Optimizely

Vi arbetar efter devisen att man blir mer effektiv och levererar både snabbare och med mer kvalitet om man är specialiserad och riktigt duktig på både hantverket och plattformen man jobbar med.

Med vårt agila arbetssätt som anpassas till varje kund och där våra kunder blir en naturlig del i vårt team, så hjälper vi kunderna från förstudie och beslutsunderlag, genom utvecklings-projektet och en lugn och lyckad lansering, till vidareutveckling och kontinuerlig förbättring och optimering. Vi ger dig råd och guidar dig med nya idéer och säkserställer hur du kan göra det omöjliga möjligt. 

Våra kunder får samma uppmärksamhet från början till slut som under själva projektet. Hos oss får du inte olika kundupplevelser om du kör projekt eller jobbar med oss i förvaltning. En webbplats behöver fortsätta att utvecklas både vad gäller funktioner och innehåll för att  möta målgruppernas behov och förväntan - och det hjälper vi dig med oavsett vilken kund du är eller var du befinner dig i din webbplats cykel. 

Vår specialiceringar

  • Content Cloud 
  • Commerce Cloud
  • Marketing Automation
Läs mer på Optimizelys hemsida

Experimentering

Optimizely är en världsledande produkt för experimentell optimering av webbplatser.

 

Läs mer om experimentering

 Gartner Magic Quadrant

Optimizely har blivit unämnt till "Leader of Digital Experience Platforms"

Ladda ner hela rapporten

 

Vi är också stolta över att vara med i Optimizely Advisory Board och att vi har fyra utvecklare som är OMVPer (Optimizely Most Valuable Professionals), vilket betyder att våra utvecklare och arkitekter - förutom sin gedigna expertis - får tillgång till beta-versioner innan andra och att vi kan ge feedback och input direkt in i Optimizelys produktutveckling.

Vi och Optimizely lyssnar noga på vad kunderna har för behov och vi ser oss som en länk mellan kunder och produktutvecklingen. Vi är med och bidrar med bloggposter och skriver artiklar, vi ordnar webinarer och seminarier. och vi återför vår kunskap till både kunder och utvecklar-communityt.  

Intresserad av våra tjänster?

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

  • Martin Holmberg

    Martin Holmberg

    Chief Sales Officer | Försäljningschef