Episerver

Våra utvecklare är Episerver-certifierade och de har både djup teknisk kompetens och lång och bred erfarenhet inom systemutveckling, integrationer, arkitektur och användargränssnitt i toppklass.

Våra utvecklare och projektledare har i snitt 10+ års erfarenhet och tillsammans har vi en gedigen erfarenhetsbas att stå på. Vårt strukturkapital och know how tas tillvara på olika sätt genom kompetensträffar, wikis mm.

Vi är också en av få partners i Sverige som har ett så tydligt fokus på Episerver som plattform. Vi säger inte att vi kan leverera lösningar på alla plattformar - vi tror nämligen inte att man gör de bästa lösningarna då.

Vi arbetar istället efter devisen att man blir mer effektiv och levererar både snabbare och med mer kvalitet om man är specialiserad och riktigt duktig på både hantverket och plattformen man jobbar med. Som kund får du "mer pang för pengarna" som en kund uttryckte det. 

Med vårt agila arbetssätt som anpassas till varje kund och där vi samarbetar med våra kunder som vore de en del i vårt team, så hjälper vi kunderna från förstudie och beslutsunderlag, genom utvecklings-projektet och en lugn och lyckad lansering, till vidareutveckling och kontinuerlig förbättring och optimering. Vi ger dig råd och guidar dig med nya idéer och säkserställer hur du kan göra det omöjliga möjligt. 

Våra kunder får samma uppmärksamhet från början till slut som under själva projektet. Hos oss får du inte olika kundupplevelser om du kör projekt eller jobbar med oss i förvaltning. En webbplats behöver fortsätta att utvecklas både vad gäller funktioner och innehåll för att  möta målgruppernas behov och förväntan - och det hjälper vi dig med oavsett vilken kund du är eller var du befinner dig i din webbplats cykel. 

Vi är också stolta över att vara med i Episervers Inner Circle samt att vi har tre utvecklare som är EMVPer (Episerver Most Valuable Professional), vilket betyder att våra utvecklare får tillgång till beta-versioner innan andra och att vi kan ge feedback och input direkt in i Episervers produktutveckling. Vi och Episerver lyssnar noga på vad kunderna har för behov och vi ser oss som en länk mellan kunder och produktutvecklingen. Vi är med och bidrar med bloggposter och skriver artiklar, vi ordnar webinarer och seminarier. och vi återför vår kunskap till både kunder och utvecklar-communityt.  

Vi är i framkant när det gäller Episerver och vi säkerställer hela tiden att du som kund får värde för dina insatser och att vi levererar rätt saker utifrån dina behov och önskemål.

Specializations: Campaign, CMS, Commerce och DXP Service

partner.png EMVPLogo_Primary_red.png 33 certade.JPG

Fler kundcase på Episervers hemsida

Våra tjänster

Webbplats

Epinova är ledande i norden på webblösningar baserat på Episerver. Vi hjälper våra kunder att bygga både externa webbplatser och e-tjänster av högsta kvalitet.

Förvaltning och support

Vi vill att din lösning ska fungera optimalt och stödja dina behov, även efter lanseringen. Ett förvaltningsavtal med oss ​​garanterar dig ett stöd i toppklass.

Intranät

Vi har lång erfarenhet av att ta fram användarvänliga intranät som stödjer behoven på intern kommunikation och kunskapsdelning. Lägg därtill en bra Sökfunktion och ditt intranätet blir en användarupplevelse i toppklass.

E-handel

Genom att kombinera gedigen expertis med heltäckande rådgivning omvandlar vi våra kunders ambitioner till konkurrensfördelar. Med vårt anpassade ramverk för e-handelsprojekt minskar vi din "time to market".