Vårt framgångsrika arbetssätt

Med vår breda erfarenhetsbank anpassar vi vårt arbetssätt efter varje kunds förutsättningar för bästa möjliga resultat. 

Två personer som står vid ett fönster och talar med varann

Vi arbetar nära våra kunder

Vi arbetar agilt och nära våra kunder. Med ett pragmatiskt förhållningssätt och med vår gedigna erfarenhetsbank anpssar vi vår arbestprocess till varje kunds förutsättningar och behov för bästa möjliga resultat. Vi introducerar dig som ny kund till vår metodik och tillsammans formar vi hur vi kan samarbeta på bästa sätt i process och rutiner. Vi tummar inte på kvalitén och du ska alltid känna dig trygg i samarbetet med oss. Vi hjälper dig att ta fram hållbara digitala lösningar som uppfyller dina besökares behov och gör att du når dina affärsmål.

Våra tjänster

Digital strategi och förstudier

En digital strategi är grunden i din långsiktiga digitala planering och en gedigen strategi lägger grunden för att kunna ta beslut om, planera för, implementera, och kontinuerligt vidareutveckla en webblösning som skapar värde under en lång tid framåt.

Läs mer om digital strategi och hur vi kan guida dig i hur du går tillväga för att ta fram den. 

Arkitektur

Våra erfarna arkitekter hjälper dig rita upp kartan hur informationsflödet ska fungera, integrationer med andra system och hur din webblats ska utformas så att den blir en hållbar och skalbar webbplats över tid utan onödiga inlåsningar.

UX och Design

Användarupplevelsen är A och O. Den digitala lösningens mål och syfte samt känsla ska stödjas både i flöden och funktioner men även i det visuella uttrycket. Vi hjälper dig att forma webbplatsen vartefter vi utvecklar den, både till struktur, färg och form, innehåll och funktion.

Så här arbetar vi med UX och design

Innehållsstrategi och innehållsarbete

Innehållsstrategin är ert verktyg för att se till att innehållsarbetet faktiskt bidrar till webbens effektmål. Tillsammans med en bra informationarkitektur, navigering och intuitiva flöden kan ni stötta och guida era användare mot målet.

Läs mer om innehållsstrategi och innehållsarbete

Utveckling och teknisk implementation

Alla våra lösningar är baserade på vårt anpassade ramverk och våra åteanvändbara komponenter. När basfunktioner som ingår i de flesta projekt kan återanvändas istället för att kodas från sctrach varje gång, sparar det både tid och pengar för dig som kund och det höjer också kvalitén i din lösning. 

Införande och utbildning

I regel påverkas många inom er organisation vid utrullningen av en ny webblösning och behöver tidigt informeras och varskos om vad som förväntas av dem.

För att ett projekt ska lyckas kan införandet vara minst lika viktigt som tekniken och omfatta aktiviteter såsom förändringsledning, utbildning, innehållsmigrering, kommunikationsinsatser och olika lanseringsaktiviteter. Vi finns givetvis med hela vägen.

Utbildning i Optimizely

Sökmotoroptimering (SEO)

SEO, som står för Search Engine Optimization, handlar om de insatser som görs för att komma högt upp i sökresultaten. Det är en kombination av olika faktorer som långsiktigt syftar till att ge mer avkastning i form av ökad organisk trafik från sökmotorer som Google.

Om Epinova SEO

 

 

Vi berättar gärna mer!

Kontakta någon av oss så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig.

  • Martin Holmberg

    Martin Holmberg

    Chief Sales Officer | Försäljningschef

  • Camilla Karlsson

    Camilla Karlsson

    Chief Delivery Officer | Projektledare | Digital Strateg