Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Har du koll på ert digitala klimatavtryck?

Digitalisering - klimatets riddare?

Digitaliseringen nämns ofta som klimatets riddare. Genom att digitalisera och flytta saker till molnet tänker vi att vi gör saker klimatvänliga och billiga. Men är det verkligen hela sanningen? Välkomna på seminarie!

collage med talarna på vår seminarie

Det är lätt att tänka att vi genom att digitalisera och flytta saker till molnet gör  saker klimatvänliga och billiga. Så då kan vi enkelt öka antalet marknadsföringsutskick och publicera mängder med reels på sociala medier. Vi tjänar mer pengar och så är vi klimatsmarta. Inga träd får sätta livet till för våra annonser. 

Men stämmer det verkligen? Nja eller snarare nej. IT är den sektor som just nu ökar sina koldioxidutsläpp dramatiskt. Redan innan generativ AI-revolutionen stod IT för ett större klimatavtryck än den globala flygindustrin.

Välkommen på seminarie

Vi har bjudit in Cecilia Hjertzell, Hållbarhetschef på T.Loop och Simon Piquer från Coor, två experter som delar med sig av fakta, konkreta tips och svarar på frågor  - - hur man kan minska sitt digitala klimatavtryck. Vi vill vara med och förändra - bli en klimatriddare du med! 🌱🌷💚

När: fredag 17 maj, kl 8.00 -9.30, vi bjuder på frukost!

Var: Hos Epinova, T-bana Slussen, Katarinahuset, våning 8 

Fyll i formuläret och säkra din plats! Välkommen!

Våra Talare