Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Våra tjänster

Ledande på Optimizely i Norden

Det är inte slumpen som avgör om projekt blir framgångsrika – en av anledningarna stavas spetskompetens! Vi tillhandahåller professionell expertis, flexibla arbetsmetoder och har erfarenhet från hundratals stora och små leveranser.

Epinova erbjuder

Vi på Epinova hjälper dig att göra rätt val när det gäller din webbplats, ditt intranät eller din e-handel. Vi kan stödja dig genom hela din digitala resa – från strategi, UX, design, utveckling och lansering – till förvaltning, vidareutveckling och support. Vi arbetar med Optimizely som plattform och med vårt ramverk snabbar vi upp din time-to-market!

Webbplatser

Epinova är ledande i norden på webblösningar baserat på Optimizely (fd Episerver). Vi bygger både externa webbplatser och e-tjänster av högsta kvalitet.

E-handel

Vi omvandlar våra kunders ambitioner till konkurrensfördelar. Med vårt anpassade ramverk för e-handelsprojekt minskar vi din "time to market".

Skräddarsydda verksamhetsystem

Vår expertis sträcker sig bortom webbutveckling. Vi implementerar även skräddarsydda verksamhetssystem som lyfter din verksamhet.

Förvaltning och support

Vi vill att din lösning ska fungera optimalt och stödja dina behov, även efter lanseringen. Ett förvaltningsavtal med oss ​​garanterar ett stöd i toppklass.

Våra moduler och paketeringar

Epinova har ett flertal återanvändbara moduler för Optimizely som ofta ingår i våra leveranser. Här kan du läsa om några av dem.

Vill du uppgradera till Optimizely 12?

Många organisationer älskar Optimizely men brottas med att nöten att man fortfarande har den gamla generationen av Optimizely CMS 11 eller Commerce, och hur man ska ta sig vidare till Optimizely 12 - vi har svaret!

Epinovas ramverk – "mer pang för pengarna"!

Epinova ramverk är en plattform som baseras på vår filosofi om komponenttänk och återanvändbarhet, dvs att inte bygga något halvbra 10 gånger utan att bygga en funktion riktigt bra en gång så att den kan återanvändas i flera lösningar.

Optimizely One - ett "operativsystem för marknadsföring"

Optimizely One´s kompletta produktsvit ger dig tillgång till hela marknadsföringslivscykeln. Planering, innehåll, experiment och analys. Enkelt och smidigt!

Vi kan hjälpa dig med:

Med vår breda erfarenhetsbank anpassar vi vår leverans och vårt arbetssätt efter varje kunds förutsättningar för bästa möjliga resultat.

Vår AI Assistent frigör värdefull tid!

  • Automatiserar tidskrävande redaktörsuppgifter
  • Nås direkt via redaktörsläget
  • Anpassar dina texter med bara några knapptryck
  • Föreslår metadata och alt-texter med precision
  • Erbjuder stavningskontroll
Epinovas tecknade AI Assistent

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna ta fram en helt ny webb – eller att ta hand om och förbättra din nuvarande lösning.