Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Våra partnerskap

Våra fantastiska partners har vi valt ut med omsorg. De tillför både expertkompetens och lösningar som passar för våra kunder och de lösningar vi bygger inom webb och e-handel.

Två personer som står och samtalar vid ett fönster

Våra etablerade samarbeten ger oss förstahandsinformation om nyheter och möjligheter, vilket gör oss till en proaktiv helhetsleverantör. Vi ger våra kunder råd och vägleder i beslut som passar bäst utifrån varje kunds förutsättningar och behov och den lösning vi tar fram tillsammans.


Optimizely (Gold Partner)

Optimizely (fd Episerver) är en marknadsledande plattform för att skapa webbplatser, intranät och e-handel. Optimizely har utsetts till ledare i Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Experience Platforms 2022. Epinova är Guld Partner i Sverige och Platinum Partner i Norge.

Läs mer på Optimizelys webbplats

InRiver

InRiver är ett PIM-system (Product Information Management) som underlättar för redaktörer och e-handlare att hålla ordning på sina produkter. InRiver har välbeprövade integrationer med Optimizely och används i många lösningar. 

Läs mer på InRivers webbplats

Detectify

Är en SaaS-baserad tjänst som granskar och övervakar säkerhetsnivån på din webbplats genom automatiserade och emulerade hackerattacker. Detectify bygger kontinuerligt in fler säkerhetstester i verktyget och har nu tester för mer än 2000 kända sårbarheter.

Läs mer på Detectifys webbplats

Digizuite

Digizuite är en SaaS tjänst som levererar en Digital Asset Management mjukvara (DAM) för alla digitala kanaler. Genom automatiserade flöden förenklar Digizuite innehållshanteringens värdekedja. Kunder väljer Digizuite för att kunna ha kontroll över sina mediafiler.

Läs mer på Digizuites webbplats

Frontify

Är ett brand-management-system som gör det möjligt att hantera ett företags identitet. Det inkluderar beskrivning av varumärket och riktlinjer, bildbank och tekniskt stöd för att kunna standardisera designmallar över många projekt.

Läs mer på Frontifys webbplats

Voyado

Epinova har flera projekt där vi implementrat Apptus som numera är en del av Voyado. Voyado levererar en tjänst så att e-handlare får bättre sök och rekommendationer på sina webbplatser. Voyado bygger på AI för att ge bästa shopping-upplevelsen till sina kunder.Voyado ger bättre Sök, Navigering och Rekommendationer.

Läs mer på Voyados webbplats

Fotoware

I kombination med Optimizely är Fotoware en lättarbetad källa att hitta, välja och filtrera bilder som redaktör genom en integration som Epinova utvecklat. Integrationen ser också till att hålla bilder och metadata uppdateras i Optimizely om de ändras i Fotoware. Fotoware är också ett DAM system vilket betyder att du enkelt kan hålla koll på GDPR-rättigheter, när licenser på bilder går ut, Taggning mm. 

Läs mer på Fotowares webbplats

LanguageWire

Language Wire är en molnbaserad plattform som gör det enkelt att skapa flerspråkigt innehåll på en webbplats med automatiserade arbetsflöden och AI, helt integrerat i Optimizely.

Läs mer på Language Wires webbplats

Ett axplock av kunder som tar hjälp av Epinova

Vill du bli partner med oss?

Vill du också jobba med den skickligaste leverantören av Optimizely-lösningar? Hör av dig till mig!