Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Redaktörsutbildning i Optimizely

Utbildning av redaktörerna i er organisation kan genomföras på många olika sätt. Vi skräddarsyr alltid utbildningarna i våra uppdrag efter redaktörsorganisationens kunskapsnivå och storlek, och självklart utifrån den lösning som utvecklats.

Två personer som ser glada ut i ett konferensrum

Våra utbildare på plattformen Optimizely har lång erfarenhet av att utbilda i verksamheter med allt ifrån ett fåtal redaktörer till decentraliserade redaktörsorganisationer med hundratals redaktörer.

Utbildning är en viktig del i den övergripande kunskapsåtervinningen och planering av utbildningen samt valet av utbildningsmetod fastställs alltid i samråd med er som kund. Bland annat har antalet personer som ska utbildas och deras bakgrundskunskaper stor betydelse.

Vi håller redaktörsutbildningar på såväl grund- som fortsättningsnivå.

Kursmaterial kan skräddarsys beroende på behov och redaktörsorganisationens mognad. I våra kurser väver vi oftast även in områden så som sökmotoroptimering (SEO) och tillgänglighet men våra utbildare fastslår alltid det slutliga innehållet i utbildningarna tillsammans med er som kund.

Användarstöd, stödmaterial och dokumentation

Förutom att utbilda finns vi självklart även med för att löpande stötta redaktörerna. Vi involverar oss ofta och gärna i att ta fram olika typer av stödmaterial och dokumentation, exempelvis:

  • Tutorials
  • Handböcker och lathundar
  • Digitala redaktörsguider inbyggda i lösningen
  • Filmer

 

Vill du lära dig tips och trix som redaktör?

Vi ser att många kunder jobbar ineffektivt i sina lösningar, och det vill vi så klart ändra på! Våra utbildare har många års erfarenhet och vet hur man utbildar - från den lilla redaktionen till stora decentraliserade organisationer.

Annika Jansson leende vid ett fönster

Vi kan hjälpa dig med:

Med vår breda erfarenhetsbank anpassar vi vår leverans och vårt arbetssätt efter varje kunds förutsättningar för bästa möjliga resultat.