Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Redaktörsutbildning i Optimizely

Utbildning av redaktörerna i er organisation kan genomföras på många olika sätt. Vi skräddarsyr alltid utbildningarna i våra uppdrag efter redaktörsorganisationens kunskapsnivå och storlek, och självklart utifrån den lösning som utvecklats.

Två personer som ser glada ut i ett konferensrum

Våra utbildare på plattformen Optimizely har lång erfarenhet av att utbilda i verksamheter med allt ifrån ett fåtal redaktörer till decentraliserade redaktörsorganisationer med hundratals redaktörer.

Utbildning är en viktig del i den övergripande kunskapsåtervinningen och planering av utbildningen samt valet av utbildningsmetod fastställs alltid i samråd med er som kund. Bland annat har antalet personer som ska utbildas och deras bakgrundskunskaper stor betydelse.

Vi håller redaktörsutbildningar på såväl grund- som fortsättningsnivå.

Kursmaterial kan skräddarsys beroende på behov och redaktörsorganisationens mognad. I våra kurser väver vi oftast även in områden så som sökmotoroptimering (SEO) och tillgänglighet men våra utbildare fastslår alltid det slutliga innehållet i utbildningarna tillsammans med er som kund.

Användarstöd, stödmaterial och dokumentation

Förutom att utbilda finns vi självklart även med för att löpande stötta redaktörerna. Vi involverar oss ofta och gärna i att ta fram olika typer av stödmaterial och dokumentation, exempelvis:

  • Tutorials
  • Handböcker och lathundar
  • Digitala redaktörsguider inbyggda i lösningen
  • Filmer

 

Vill du lära dig tips och trix som redaktör?

Vi ser att många kunder jobbar ineffektivt i sina lösningar, och det vill vi så klart ändra på! Våra utbildare har många års erfarenhet och vet hur man utbildar - från den lilla redaktionen till stora decentraliserade organisationer.

Annika Jansson leende vid ett fönster

Våra kompetenser

Med vår breda erfarenhetsbank anpassar vi vårt arbetssätt efter varje kunds förutsättningar för bästa möjliga resultat.