Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Epinova och NOVA Consulting Group

Epinova är en del av den skandinaviska byrågruppen NOVA Consulting Group. NOVA består av olika specialistföretag som tillsammans bildar ett brett och tvärfunktionellt utbud av marknadsförings- och digitala tjänster.

NOVA-skylt

Epinova

På Epinova är vi specialiserade på att skapa webbplatser, e-handel, intranät och e-tjänster baserat på Optimizelys (fd Episervers) produkter och tjänster. Vi är Optimizely Guld Partner i Sverige och Platinum Partner i Norge och våra utvecklare är Optimizely-certifierade med djup teknisk kompetens och bred erfarenhet.

Med vårt tydliga fokus på Optimizely och ett agilt arbetssätt som anpassas till varje kund hjälper vi våra kunder med framgångsrika projekt och hållbara digitala lösningar. Epinova ingår i Nova Consulting Group

NOVA Consulting Group Sverige i siffror

6
byråer ingår i NOVA Sverige
200
anställda medarbetare
180000000
var NOVA Sveriges omsättning 2022

Nova Consulting Group

Målet är att erbjuda ett komplett tjänsteutbud inom det digitala ekosystemet och som utförs av branschens allra bästa experter inom varje område. 
Tjänsteerbjudandet sträcker sig från strategisk varumärkesutveckling och experience design till utveckling av digitala tjänster, e-handel, CRM, marketing automation och SEO/SEM.

I dag består NOVA Consulting Group av fjorton olika företag baserade i Norge och Sverige.

Våra 600 expertmedarbetare leds av VD Geir Allan Hove, en av de ursprungliga grundarna. Sommaren 2020 gick Explore Equity in som investerare i koncernen, vilket ger en solid grund för ytterligare tillväxt och expansion.

Vi har kontor på Stadsgården vid Slussen i Stockholm, och våra norska systerföretag Epinova AS, Novanet, Novacare, Northern Beat, Point Taken, Rocket och de nya tillskotten Egde och Dekode sitter i centrala Oslo.

Våra systerbolag i NOVA Sverige

Vill du veta mer om NOVA

Vill du veta mer om NOVA och hur vi samarbetar inom gruppen - hör av dig till mig så berättar jag gärna!

Linus Ekström