Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Agilt arbetssätt

Vi arbetar agilt och nära våra kunder. Tillsammans blir vi ett team!

Vi tummar inte på kvalitén och du ska alltid känna dig trygg i samarbetet med oss. Vi hjälper dig att ta fram hållbara digitala lösningar som uppfyller dina besökares behov och gör att du når dina affärsmål.

Två personer som samtalar och skrattar

Med ett pragmatiskt förhållningssätt och med vår gedigna erfarenhetsbank anpassar vi vår arbetsprocess till varje kunds förutsättningar och behov för bästa möjliga resultat. Vi introducerar dig som ny kund till vår metodik och tillsammans formar vi hur vi kan samarbeta på bästa sätt i process och rutiner. 

Från ax till limpa - vi hjälper dig

Vi arbetar efter devisen att man blir mer effektiv och levererar både snabbare och med mer kvalitet om man är specialiserad och riktigt duktig på både hantverket och plattformen man jobbar med.

Med vårt agila arbetssätt som anpassas till varje kund och där våra kunder blir en naturlig del i vårt team, så hjälper vi kunderna från förstudie och beslutsunderlag, genom utvecklings-projektet och en kontrollerad och lyckad lansering, till vidareutveckling och kontinuerlig förbättring och optimering. Vi ger dig råd och guidar dig med nya idéer och säkerställer hur du kan göra det omöjliga möjligt. 

Din kundupplevelse är viktig

Våra kunder får samma uppmärksamhet från början till slut som under själva projektet. Hos oss får du inte olika kundupplevelser om du kör projekt eller jobbar med oss i förvaltning. En webbplats behöver fortsätta att utvecklas både vad gäller funktioner och innehåll för att  möta målgruppernas behov och förväntan - och det hjälper vi dig med oavsett vilken kund du är eller var du befinner dig i din webbplats cykel. 

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna ta fram en helt ny webb – eller att ta hand om och förbättra din nuvarande lösning.