Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vi är ledande på Optimizely i Norden

och våra kunder gillar att jobba med oss!

Epinova är Optimizely (fd Episerver) Guldpartner i Sverige och Platinum Partner i Norge. Vi kan med andra ord med stolthet säga att vi är en av de bästa leverantörerna i Norden av Optimizelys produkter och tjänster.

Flera personer i ett mötesrum

Vi är i framkant när det gäller Optimizely och vi säkerställer hela tiden att du som kund får värde för dina insatser och att vi levererar rätt saker utifrån dina behov och önskemål. Våra utvecklare är certifierade och de har både djup teknisk kompetens och lång och bred erfarenhet inom systemutveckling, integrationer, arkitektur och användargränssnitt i toppklass. Dessutom brinner de för att underlätta för redaktörerna i vardagen, det vill säga att anpassa redaktörsgränsnittet till de behov som finns hos varje specifik kund och att tillämpa best practice. Men vi har inte bara utvecklare. På Epinova jobbar strateger till UX-designers, projektledare, webbanalytiker, till innehållsstrateger och utbildare och många fler. Vi har vi den kompetens och erfarenhet som du som kund har nytta av. Du får de bästa råden och stödet i din digitala resa och vi hjälper dig i din strävan att nå dina och företagets mål. 

Våra konsulter har i snitt över tio års erfarenhet 

Tillsammans har vi en gedigen erfarenhetsbas att stå på. Vårt strukturkapital och know how tas tillvara på olika sätt genom vårt gemensamma arbetssätt, och genom digitala kanaler, kompetensträffar, checklistor och wikis mm. Vi säger inte att vi kan leverera lösningar på alla plattformar - vi tror nämligen inte att man gör de bästa lösningarna då. 

Vill du uppgradera till senaste versionen av Optimizely?

Många organisationer älskar Optimizely men brottas med nöten att man fortfarande har den gamla generationen av Optimizely CMS 11 eller Commerce, och hur man ska ta sig vidare?

Epinovas ramverk - "mer pang för pengarna"!

Epinova ramverk är en plattform som baseras på vår filosofi om komponenttänk och återanvändbarhet, dvs att inte bygga något halvbra 10 gånger utan att bygga en funktion riktigt bra en gång så att den kan återanvändas i flera lösningar.

Vi är experter på Optimizely

Med vårt agila arbetssätt som anpassas till varje kund och där våra kunder blir en naturlig del i vårt team, så hjälper vi kunderna från förstudie och beslutsunderlag, genom utvecklings-projektet och en lugn och lyckad lansering, till vidareutveckling och kontinuerlig förbättring och optimering. Vi ger dig råd och guidar dig med nya idéer och säkserställer hur du kan göra det omöjliga möjligt. 

Våra kunder får samma uppmärksamhet från början till slut som under själva projektet. Hos oss får du inte olika kundupplevelser om du kör projekt eller jobbar med oss i förvaltning. En webbplats behöver fortsätta att utvecklas både vad gäller funktioner och innehåll för att  möta målgruppernas behov och förväntan - och det hjälper vi dig med oavsett vilken kund du är eller var du befinner dig i din webbplats cykel. 

Advisory Board och OMVP

Vi är också stolta över att vara med i Optimizely Advisory Board och att vi har fyra utvecklare som är OMVPer (Optimizely Most Valuable Professionals), vilket betyder att våra utvecklare och arkitekter - förutom sin gedigna expertis - får tillgång till beta-versioner innan andra och att vi kan ge feedback och input direkt in i Optimizelys produktutveckling.

Vi och Optimizely lyssnar noga på vad kunderna har för behov och vi ser oss som en länk mellan kunder och produktutvecklingen. Vi är med och bidrar med bloggposter och skriver artiklar, vi ordnar webinarer och seminarier. och vi återför vår kunskap till både kunder och utvecklar-communityt.

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna ta fram en helt ny webb – eller att ta hand om och förbättra din nuvarande lösning.