Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Optimizely

En världsledande Digital Experience Platform

Optimizely är en Digital Experience Platform, en komplett produktsvit, som hjälper marknadsförare och kommunikatörer att planera, underhålla och optimera den digitala närvaron till fullo.

Personer samtalar sittandes och stående vid ett fönster

Vi vill påstå att vi är i den absoluta framkanten när det kommer till att leverera lösningar på Optimizely. Optimizelys produkter hanterar hela kundupplevelsen och sammanlänkar innehållsskapande, publicering, e-handel, personaliering, experimentering och dataanalys på ett lättanvänt sätt. Vi guidar dig genom hela resan.

Moduler i Optimizelys produktsvit

  • Content Management System (CMS) – ett av marknadens absolut ledande publiceringsverktyg. Finns både som Platform as a Service (PaaS) men snart också som en Software as a Service (SaaS).
  • Configured Commerce. Det erbjuds både en traditionell e-handelsprodukt med stora möjligheter för anpassning, men också en mer färdig lösning mot just B2B-handel.
  • Content Marketing Platform (CMP). Används för att planera och skapa marknadsmaterial som kan användas i många olika kanaler, bland annat med en direktintegration till CMS:et. Underlättar arbetet framför allt för organisationer med många marknadsförare och redaktörer som behöver jobba tight tillsammans.
  • Customer Data Platform (CDP). Samlar kunddata från webbplats men även andra system så som CRM, sociala medier, e-postmarknadsföring och andra kundinteraktionspunkter, för att få en helhetsvy av kunder och kundsegment. Optimizely har valt att namnsätta sin plattform ODP - Optimizely Data Platform.
  • Web Experimentation – både i form av webbexperimentering där det går att anpassa sidor direkt oavsett CMS, men också experimentering med feature-flags. Båda bygger på att samla statistik och automatiskt välja vinnare.

Optimizely World

Visste du att Optimizely har ett community med omfattande dokumentation, material, lathundar, tips och bloggposter? De hjälper både utvecklare, redaktörer och analytiker att få ut det mesta av Optimizelys produkter!

Vill du uppgradera till senaste versionen av Optimizely?

Många organisationer älskar Optimizely men brottas med nöten att man fortfarande har den gamla generationen av Optimizely CMS 11 eller Commerce, och hur man ska ta sig vidare?

Epinovas ramverk - "mer pang för pengarna"!

Epinova ramverk är en plattform som baseras på vår filosofi om komponenttänk och återanvändbarhet, dvs att inte bygga något halvbra 10 gånger utan att bygga en funktion riktigt bra en gång så att den kan återanvändas i flera lösningar.

Vi är experter på Optimizely

Med vårt agila arbetssätt som anpassas till varje kund och där våra kunder blir en naturlig del i vårt team, så hjälper vi kunderna från förstudie och beslutsunderlag, genom utvecklings-projektet och en lugn och lyckad lansering, till vidareutveckling och kontinuerlig förbättring och optimering. Vi ger dig råd och guidar dig med nya idéer och säkserställer hur du kan göra det omöjliga möjligt. 

Våra kunder får samma uppmärksamhet från början till slut som under själva projektet. Hos oss får du inte olika kundupplevelser om du kör projekt eller jobbar med oss i förvaltning. En webbplats behöver fortsätta att utvecklas både vad gäller funktioner och innehåll för att  möta målgruppernas behov och förväntan - och det hjälper vi dig med oavsett vilken kund du är eller var du befinner dig i din webbplats cykel. 

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna ta fram en helt ny webb – eller att ta hand om och förbättra din nuvarande lösning.