Samarbetspartners

Våra fantastiska partners har vi valt ut med omsorg. De tillför både expertkompetens och lösningar som passar för våra kunder och de lösningar vi bygger inom webb och e-handel.

Våra etablerade samarbeten ger oss förstahandsinformation om nyheter och möjligheter, vilket gör oss till en proaktiv helhetsleverantör. Vi ger våra kunder råd och vägleder i beslut som passar bäst utifrån varje kunds förutsättningar och behov och den lösning vi tar fram tillsammans.

Optimizely/Episerver

Optimizely (tidigare Episerver) rankas som en marknadsledande plattform för att skapa digitala upplevelser och har idag 8 800 kunder. Epinova är Guld Partner i Sverige och Platinum Partner i Norge - vi har djup teknisk kompetens och bred erfarenhet.

Läs mer om plattformen och varför vi är bäst på Optimizely
Episerver - bild

LanguageWire

Language Wire är en molnbaserad plattform som gör det enkelt att skapa flerspråkigt innehåll på en webbplats med automatiserade arbetsflöden och AI, helt integrerat i Optimizely. 

Läs mer om Language Wire på deras webbplats
Language Wire platform image

InRiver

InRiver är ett PIM-system (Product Information Management) som underlättar för redaktörer och e-handlare att hålla ordning på sina produkter. InRiver har välbeprövade integrationer med Optimizely och används i många lösningar. 

Läs mer om InRiver på deras webbplats
InRiver system image

Fotoware

Är ett DAM-system (Digital Asset Management) som gör det möjligt för organisationer att ha ett centralt system för att hitta, dela och återanvända bilder, videor och dokument på ett effektivt sätt. Fotoware kan integreras med din Optimizely-lösning.

Läs mer om Fotoware på deras webbplats
bild på fotowares gränssnitt

Detectify

Är en SaaS-baserad tjänst som granskar och övervakar säkerhetsnivån på din webbplats genom automatiserade och emulerade hackerattacker. Detectify bygger kontinuerligt in fler säkerhetstester i verktyget och har nu tester för mer än 2000 kända sårbarheter.

Läs mer om Detectify på deras webbplats
Detectify image

Frontify

Är ett brand-management-system som gör det möjligt att hantera ett företags identitet. Det inkluderar beskrivning av varumärket och riktlinjer, bildbank och tekniskt stöd för att kunna standardisera designmallar över många projekt.

Läs mer om Frontify på deras webbplats
bild på person som sorterar i bokhyllan