Samarbetspartners

Våra fantastiska partners har vi valt ut med omsorg. De tillför både expertkompetens och lösningar som passar för våra kunder och de lösningar vi bygger inom webb och e-handel.

Våra etablerade samarbeten ger oss förstahandsinformation om nyheter och möjligheter, vilket gör oss till en proaktiv helhetsleverantör. Vi ger våra kunder råd och vägleder i beslut som passar bäst utifrån varje kunds förutsättningar och behov och den lösning vi tar fram tillsammans.

Optimizely (fd Episerver)

Optimizely (fd Episerver) är en marknadsledande plattform för att skapa webbplatser, intranät och e-handel. Optimizely har utsetts till ledare i Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Experience Platforms 2022. Epinova är Guld Partner i Sverige och Platinum Partner i Norge.

 

Läs mer om Optimizely och vår expertis
Optimizely logo

InRiver

InRiver är ett PIM-system (Product Information Management) som underlättar för redaktörer och e-handlare att hålla ordning på sina produkter. InRiver har välbeprövade integrationer med Optimizely och används i många lösningar. 

Läs mer på InRivers webbplats
InRiver system image

Detectify

Är en SaaS-baserad tjänst som granskar och övervakar säkerhetsnivån på din webbplats genom automatiserade och emulerade hackerattacker. Detectify bygger kontinuerligt in fler säkerhetstester i verktyget och har nu tester för mer än 2000 kända sårbarheter.

Läs mer på Detectifys webbplats
Detectify image

Digizuite

Digizuite är en SaaS tjänst som levererar en Digital Asset Management mjukvara (DAM) för alla digitala kanaler. Genom automatiserade flöden förenklar Digizuite innehållshanteringens värdekedja. Kunder väljer Digizuite för att kunna ha kontroll över sina mediafiler.

 

Läs mer på Digizuites webbplats

Frontify

Är ett brand-management-system som gör det möjligt att hantera ett företags identitet. Det inkluderar beskrivning av varumärket och riktlinjer, bildbank och tekniskt stöd för att kunna standardisera designmallar över många projekt.

Läs mer på Frontifys webbplats
bild på person som sorterar i bokhyllan

Apptus

Apptus levererar en tjänst så att e-handlare får bättre sök och rekommendationer på sina webbplatser. Apptus bygger på AI för att ge bästa shopping-upplevelsen till sina kunder.Apptus ger bättre Sök, Navigering och  Rekommendationer.

 

Apptus webbplats

Fotoware

I kombination med Optimizely är Fotoware en lättarbetad källa att hitta, välja och filtrera bilder som redaktör genom en integration som Epinova utvecklat. Integrationen ser också till att hålla bilder och metadata uppdateras i Optimizely om de ändras i Fotoware. Fotoware är också ett DAM system vilket betyder att du enkelt kan hålla koll på GDPR-rättigheter, när licenser på bilder går ut, Taggning mm. 

 

Läs merpå Fotowares webbplats
bild på fotowares gränssnitt

LanguageWire

Language Wire är en molnbaserad plattform som gör det enkelt att skapa flerspråkigt innehåll på en webbplats med automatiserade arbetsflöden och AI, helt integrerat i Optimizely. 

 

Läs mer på Language Wires webbplats
Language Wire platform image