• Publisert
  • 1 min

Nova Consulting Group och Explore Equity ingår partnerskap!

Geir Allan Hove tillsammans med nya investrarna

För första gången tar Epinovas moderbolag Nova Consulting Group in en extern investerare.

I början på juni gick vårt norska moderbolag Nova Consulting Group(NOVA) in i en ny fas, i och med att de för första gången tar in en extern investerare genom att Explore Equity köper in sig i en minoritetspost i NOVA.

NOVAs koncept är att bygga nischbolag med fokus på specifika områden - men med en koncernstruktur där dotterbolagen jobbar tight ihop så att de därmed kan leverera en större tjänstebredd när det behövs - utan att tappa det skarpa fokus som varje bolag har.

Med Explore Equity som ny minoritetsägare så planerar vi att sätta ytterligare fart på satsningen i Sverige - med fokus på ett större och starkare Epinova, men också genom att starta upp nya bolag i Sverige för att göra oss till en ännu mer attraktiv arbetsgivare och leverantör.

Genom "världens bästa arbetsplats" -koncept deltar de anställda i NOVAs unika modell, baserad på kontinuerlig utveckling, ägande och engagemang vilket vi ser som en viktig del i vår fortsatta tillväxt och utveckling.

Är du intresserad av att höra mer om våra planer för att bygga NOVA eller om hur Epinova som en av nordens ledande Episerver-leverantörer kan hjälpa dig? Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Bilden ovan är från en artikel i Finansavisen i Norge

Epinova Sverige satsar vidare

Vi ser ljust på framtiden och söker nya medarbetare och hjälper nya kunder i deras digitala satsningar. Välkommen att höra av dig så berättar jag mer!