Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Intervju med Felicia Spenner på PostNord TPL

I början av 2022 fick Epinova förtroende av PostNord TPL att migrera befintlig webbplats till den koncerngemensamma PostNord Optimizely DXP plattformen.

PostNord TPL logga och porträtt på Felicia Spenner

Nu när projektet är levererat har Epinova intervjuat Felicia Spenner från PostNord TPL kring projektets ambitioner, utmaningar och samarbete med Epinova.

Berätta om bakgrunden till uppdraget?

Webbplattformen som TPL hade innan kunde inte utformas i den utsträckning som önskas av ett CMS. Vi kände då till PostNords stora DXP (Digital Experience Platform) lösning och ville gärna vara del av den för att kunna ta del av synergierna med STORA PostNords webbplattform på Optimizely.

Hur har samarbetet fungerat? 

Det har varit jättebra. Jag känner att vi fått stöd och hjälp. Projektledaren Annika fungerade som en väldigt god brygga mellan mina krav och de tekniska formuleringarna som jag fick från utvecklarna. Nya avstämningar bokades in efter varje möte så jag verkligen kände att vi hela tiden kom framåt. 

Hur blev resultatet?

Jobbet är nu gjort och det blev superbra. Vi jobbar nu vidare med löpande migrering av innehåll från den gamla webbplatsen.

Epinova har varit lyhörda, ansvarsfulla och ödmjuka. Jag skulle varmt rekommendera dem till andra kunder.

Felicia Spenner, Head of Communication PostNord TPL

Se resultatet på TPLs webbplats

Om PostNord TPL

PostNord TPL AB, ingår i PostNord-koncernen och är den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. Vi erbjuder den nordiska marknaden innovativa och kostnadseffektiva logistiklösningar hela vägen från producent till konsument.