• Publisert
  • 1 min

Finaste priset på Optimizely Awards - kundernas val!

Epinova - vinnare av kundernas val på Optimizely Awards

Vilket fantastiskt erkännande - att vinna kundernas val på Optimizely Awards 2022 är något vi värdesätter högt då det ligger helt i linje med vår filosofi - långsiktiga relationer och att leverera i digitala lösningar i toppklass till våra kunder!

Opticon 2022 en succé!

Efter två års pandemi var det äntligen dags att ses fysiskt på Opticon - Optimizelys event för kunder och partners. Optimizely har genomfört en turné där man kört Opticon 2022 i San Diego, London och slutligen i Stockholm på Munchenbryggeriet. Turnén har varit en succé, i Stockholm var det utsålt till sista plats och packat med folk och en riktigt hög stämning.

Med intressanta talare på scenen kunde både kunder och partners ta del av nyheter, framtidsspaningar, och varandras framgångar och goda exempel. Den efterföljande Awards-prisutdelningen och den hejdundrande festen blev pricken över "i" för alla deltagare och Optimizely själva. 

Epinova - Customer Choice Partner of the Year 2022!

Att vinna det finaste priset i våra ögon, är helt fantastiskt och när vi läser motiveringen levererad från Jessica Danneman, Senior Vice President and Head of Worldwide Partner Ecosystem at Optimizely, ja då vet vår stolthet inga gränser. 

This award recognizes partners with the highest quality of implementation and customer service.
With Epinova's clear focus on Optimizely as the platform, Epinova creates world-class solutions that help their clients succeed. Epinova always sees the best for their customer and we are consistently getting fantastic feedback on Epinova from our customer community

Team Epinova - stolta vinnare av Optimizely Awards

Epinova tar emot finaste priset på Optimizely Awards!

Att bli utsedd till kundernas val är helt fantastiskt och vi är verkligen stolta och glada då våra kunder ständigt utmanar oss att leverera på topp, säger säljchef Martin Holmberg.

 

Andra året i rad Epinova Sverige vinner pris på Optimizely Awards!

Att Epinova är ett framgångsrikt bolag det vet vi sedan tidigare då vårt systerbolag i Norge vunnit flertalet priser genom åren, och vi själva även vann Awardspris 2021. Epinova har funnits i Sverige i drygt fyra år så det är en bedrift att vi under panedmin vuxit med både fantastiska medarbetare och nya ambitiösa kunder som uppskattar oss som bolag och det vi levererar.

Detta är ett oerhört fint kvitto på att det vi tror på och det vi jobbar mot är helt rätt väg både för oss, våra medarbetare och våra kunder, säger Annika Jansson. COO på Epinova 

Nu ser vi fram emot 2023!

Epinova ingår i Nova Consulting Group, ett byrånätverk med specialistbolag som levererar digitala lösningar till några av Nordens största varumärken. Epinova fortsätter att växa tillsammans med våra systerbolag och till våren 2022 flyttar alla NOVA-bolagen till nya fina lokaler i Slussen där vi kan samarbeta ännu tightare och skapa digitala lösningar som tar våra kunder in i framtiden. 

Läs några av våra kundcase

Här kan du läsa mer om vad vi hjälpt våra kunder med och varför de gillar att jobba med oss!