• Publisert
  • 1 min

Online-fika för att inte tappa den sociala kontakten i Corona-tider

online-fika i Corona-tid

Nu i Corona-tider är det viktigt att inte tappa den sociala kontakten. Vi har därför infört online-fika med eget fikabröd.

Vi är vana att arbeta på distans i våra projekt. Dels när vi samarbetar i gemensamma projekt med våra norska kollegor men även då vi använder både underkonsulter och även när vi själva har behov av att jobba hemifrån. Det är inget nytt för oss. 

Däremot är det lite nytt att vi nu sedan en månad tillbaka jobbar på distans hemifrån på heltid. Då är det viktigt att inte tappa den där sociala kontakten man har med kollegorna dagligen på ett kontor. Att bara kunna ställa en fråga till kollegan tvärsöver, eller småprata lite vid kaffeautomaten. 

Det tog vi fasta på och införde online-fika med eget fikabröd två gånger i veckan. Utan någon särskild agenda utan bara för att kolla läget och småprata om väder och vind. självklart kan vi ändå inte riktigt hålla oss borta från att dela kunskap och kompetens i olika projekt osv men här finns utrymme för tips om grönsaksodling, renovering och roliga brädspel.