• Publisert
  • 1 min

Träffa oss på D-congress!

epinova d-congress 2022

Epinova kommer att vara på plats med alla våra svenska företag inom Nova Consulting Group; Pineberry, Infunnel, Cloud Nine, Fyr Agency och Singular Studios.

Vill du höra mer om digital marknadsföring, e-handelsplattformar, CRM-system, experience design och mycket mer, kom och besök oss i montern!

D-Congress är Sveriges främsta och största mötesplats för hela det svenska ekosystemet inom e-handel. E-handel blir allt mer förknippat med underhållning. Gamification ökar i betydelse och live shopping och social handel är redan mainstream. Alla talar nu om metaverse, en virtuell verklighet som kan förändra vårt sätt att tänka kring konsumtion. Huvudtemat för D-Congress 2022 är e-handel som underhållning.

Du hittar oss i montern i H:02:02/H03:04. Här får du möjlighet att lära känna Epinova och de andra expertbolagen inom NOVA-gruppen och vad vi kan leverera.

Martin Holmberg, Camilla Karlsson och Joy Falk från Epinova finns på plats i montern för att svara på frågor och för att inspirera. På Epinova har vi lång och bred erfarenhet av att hjälpa kunder att lyckas med sina e-handelsprojekt på Optimizely. Vi delar gärna med oss av tips och råd och guidar dig rätt.