• Publisert
  • 3 min

Tre nya stjärnor på plats - Epinova växer!

Ahmet, Joy och Sameer i gatumiljö - glada ansikten

Efterlängtade, branschkunniga och ivriga. Ja det är den sammanfattande känslan när vi välkomnar våra nya kollegor till Epinova.

Efterlängtad trio

Joy Falk har lång erfarenhet och många år i branschen med en bakgrund från Sublime, NetRelations och nu närmast TietoEvry. Joy kommer att ta rollen som projektledare och Team Manager. Tillsammans med Camilla Karlsson, Delivery Officer och Annika Jansson, COO, kommer Joy att vara med och forma hur vi möter framtiden i våra nya kundcentrerade team och förbättrade arbetssätt. Joy går direkt in som programledare i ett av våra stora nyckelkundsprojekt där vi levererar digitala tjänster tillsammans med flera av våra systerbolag inom NOVA Sverige.

Vi välkomnar även Sameer som är backend-utvecklare och Optmizely-specialist. Sameer har precis som Joy en bakgrund från både NetRelations och TietoEvry, och han har siktet inställt på att så småningom bli OMVP (Optimizely Most Valuable Professional). Sameer kommer att vara lead-developer i några av de uppdrag som startat under våren där vi använder Epinovas mallpaket baserat på senaste versionen av Optimizely och .NET Core, ihop med moduler som vi utvecklat inom vår R&D.

Vi välkomnar också Ahmet som är en dedikerad frontend-utvecklare som redan hunnit med mycket. Ahmet kommer senast från Forefront och ansluter till ett av våra inhouse-projekt där vi hjälper kunden utveckla en ny extern webbplats från ax till limpa, med strategi, UX & design och implementation och utveckling.

 

Vi har ställt några frågor till våra nya kollegor

För att du som läsare ska få chans att lära känna dem lite bättre och varför de valt att börja på Epinova.

Joy, varför valde du Epinova?

Jag föll för drivet inom Epinova och Nova-gruppen. För viljan att bygga en fantastisk arbetsplats och för att jobba med experter.

Vad gör dig bra på ditt jobb?
Det som gör mig bra på mitt jobb är att jag är rätt bred i mitt kunnande inom webb i kombination med teknisk förståelse, vilket gör att jag har lätt att sätta mig in i och förstå kunder och medarbetares utmaningar. Som person är jag glad, omtänksam och lösningsorienterad. Får man hela teamet att må bra och ha roligt så blir alltid resultatet bättre!

Vad gör du på fritiden?
Umgås med vänner och familj eller går på Djurgårdsmatcher i hockey eller fotboll. Framöver blir det väl mer av trädgårdspåtande då vi nyligen köpt hus.

Hur har din första dag varit?
Mycket bra! Jag vet att jag kan bli lite otålig i en onboarding-period. Jag vill gärna sätta igång på riktigt NU, det kliar i fingrarna! :) Men det här känns otroligt proffsigt och genomtänkt och jag har fått ett väldigt fint mottagande! 

Vad ser du fram emot?

Att få vara med och bidra på den här häftiga resan Epinova har framför sig, lära känna alla nya härliga kollegor och få jobba med spännande projekt.

Joy i gatumiljö

 

Sameer, varför valde du Epinova?

Jag kommer nu senast från ett företag som var väldigt stort och jag saknade den här personliga känslan som fanns på min tidigare arbetsplats NetRelations, som var ett mindre företag där jag gjorde LIA och kom in i arbetslivet. Epinova känns som en familj där alla känner varandra och det passar mig bättre. Jag känner mig också väldigt taggad över att få jobba och lära mig av Epinovas duktiga Optimizely-utvecklare och OMVPs.

Vad gör dig till en bra utvecklare?

Jag är lösningsinriktad och tycker om komplexa problem. Jag är bra på att samarbeta och hjälper alltid till där jag kan, och jag är alltid nyfiken på att lära mig och jobba med nya tekniker.

Sameer i gatumiljöNär du inte jobbar - vad gör du då?
På min fritid tränar jag bland annat yoga och padel. Jag gillar även att spela och hänga med vänner och så försöker jag resa då det är möjligt.

Vad ser du fram emot?
Jag ser fram emot att lära känna alla nya kollegor och våra framtida aktiviteter och aw’s. Jag ser också fram emot sommaren. Förhoppningsvis har vi landat i ett nytt hem innan dess. Jag hoppas att jag i framtiden kan bli en OMVP och det ser jag också fram emot.

 

Ahmet, varför valde du Epinova?

Jag saknade familjekänslan som fanns på mina tidigare jobb och att få jobba med människor som verkligen brinner för vad de håller på med. Inte nog med det. Här får jag även jobba tillsammans med några av mina tidigare underbara kollegor som ger mig en massa energi i vardagen.

Ahmet i gatumiljö


Vad är det bästa med att jobba som utvecklare?
För min del har det alltid varit att utveckla användargränssnitt som hjälper kunden att nå vägen framåt. Det brukar jag para ihop med att lägga stort fokus på kundrelationen så att vi båda blir nöjda med det vi har gjort tillsammans. 

Vad gör du på fritiden?
På fritiden spelar jag mycket racketsport. I dagsläget är det främst padel men ibland blir det även lite badminton och pingis. Simning är också något som har varit min hobby sedan gymnasiet och jag simmar minst en gång i veckan. Förutom det så umgås jag mycket med vänner och familj med allt ifrån fika till datorspelande.

Hur har din första dag varit?
Min första dag har varit suverän. Jag har tillsammans med mina tidigare kollegor fått en bra onboarding med introduktion om företaget och en mysig lunch. Eftermiddagen gick åt att installera viktiga program och paket som behövs i mitt dagliga arbete. Jag ser verkligen fram emot att jobba med dessa härliga människor och jag är övertygad om att det kommer blir en bra resa. 

Varmt välkomna Joy, Sameer och Ahmet!!

ahmet-joy-sameer.jpg