• Publisert
  • 1 min

Singular - en riktig spjutspetsbyrå inom varumärke

Grundarna av Singular Studios tillsammmans med Novas vd Michael Jäderlind

Med den nya stjärntrion på Singular Studios har vi nu den spetskompetens inom varumärkesstrategi och strategisk design som krävs för att fullt ut hjälpa företag att växa.

För oss är det avgörande att bygga den nya varumärkesbyrån från grunden för att försäkra oss om en djup förståelse för ny teknik och digitala ekosystem i kombination med strategisk varumärkesutveckling. Genom den nya varumärkesbyrån har vi nu en komplett palett av tjänster som moderna företag behöver för att skapa, utveckla och driva sina varumärken mot ökad tillväxt, säger Michael Jäderlind, vd för NOVA i Sverige.

– Vårt viktigaste bidrag är hjälpa våra kunder att utveckla sina varumärken till den superkraft som de kan bli. Det finns en enorm kraft i att få företag att bli varumärkesdrivna, där vårt arbete är grunden till att öka deras långsiktiga tillväxt. Det omfattar hela kedjan från interna omställningar till extern kommunikation. Där ser vi många synergieffekter med den digitala spetskompetensen inom NOVA-gruppen, säger Peter Asplund vd, projektledare och medgrundare av Singular Studios.

NOVA-gruppen Sverige

Bland Novas kunder i Sverige ingår C More, SEB, Granngården, PostNord, Permobil, Volkswagen, Sony Music, Houdini Sportswear, Bemz, Doktor.se, Cylinda, Efva Attling, Filmstaden, Mercedes och Tetra Pak.

Bakom satsningen på att bygga upp Nova på den svenska marknaden ligger Nansen-grundaren Michael Jäderlind, som är vd och landchef i Sverige. Michael har tidigare grundat och lett den digitala fullservicebyrån Nansen samt den insikts- och datadrivna marknadsföringsbyrån Odyssey.

Ytterligare förvärv och nya etableringar av bolag planeras i Sverige för att göra NOVA ledande inom e-handel, digital marknadsföring, digital tjänstedesign och strategisk varumärkesutveckling.

 

Tillsammans är vi nu sex expertbolag

som bildar en helhet utan sällan skådat slag. Vi hjälper våra kunder att lyckas genom strategisk varumärkesuteckling, total experience design, SEO och SEM, marketing automation, CRM och digitalisering av kundresan, samt djup och bred expertis inom Optimizely (fd Episever), webb- och e-handelslösningar samt digitala kundupplevelser, och intranät. 

Vi säger varmt välkomna till vårt nya systerbolag!! 

Läs nyheten på Nova Consulting Groups webbplats

Läs nyheten på Resumé

Hitta till Singular Studios webbplats