• Publisert
  • 1 min

Vi välkomnar Ove till Epinova!

Ove är ny backend-utvecklare på Epinova

Vi närmar oss slutet på året och ser fram emot en välförtjänt ledighet efter ett intensivt första år för Epinova i Sverige.

Vi har sett att Epinovas koncept, som gjort oss till en marknadsledande Episerver-partner i Norge, även fungerar bra i Sverige och vi ser fram emot nästa år med många spännande pågående och kommande projekt.

Vi får även passa på att hälsa Ove Lartelius välkommen till Epinova. Ove har drygt 20 års erfarenhet från IT-branschen och med lång erfarenhet av Episerver som utvecklare och arkitekt. Ove kommer senast från Comprend där han har suttit de sista åren som en nyckelspelare på SEBs Episerver-team.

Vi ser fram emot ett 2019 med bra tillväxt och att bygga ett ännu större och starkare team av seniora Episerver-konsulter. Om du jobbar med utveckling av webbplatser baserade på Episerver och är intresserad att utvecklas och utmanas genom att jobba tillsammans med experter inom området så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Avslutningsvis vill vi passa på att skänka en julhälsning till alla. Vi har valt att ge en julgåva till Barncancerfonden.

God Jul och Gott Nytt År!