• Publisert
  • 1 min

Visst ses vi på Smarta Intranät 2022?

Mårten Bokedal, Optimizely, och Martin Holmberg, Epinova

Visste du att Optimizely (fd Episerver) är Sveriges mest vanliga plattform för intranät och digitala arbetsplatser?

Intranätets roll i arbetsplatsen har aldrig varit viktigare än nu. Efter två år då många arbetat hemifrån har den digitala arbetsplatsen och den digitala medarbetarupplevelsen blivit allt viktigare.

Digitaliseringen ökar och trenderna handlar mer än någonsin om att med teknikens hjälp skapa en arbetsmiljö som erbjuder förutsättningar att arbeta effektivt oavsett tid och plats. 

Den digitala arbetsplatsen bidrar i allra högsta grad till att bygga kultur och samverkan i nya former. Detta och mycket mer kommer vi att prata om på Smarta Intranät den 5 april. 

Våra experter finns på plats

Mårten Bokedal från Optimizely och Martin Holmberg från Epinova finns på plats i vår monter för att svara på frågor och för att inspirera. På Epinova har vi lång och bred erfarenhet av att hjälpa kunder att lyckas med sina intranät och sina digitala arbetsplatser - baserat på Optimizely (fd Episerver) som plattform. Fördelarna är många! Vi delar gärna med oss av tips och råd och guidar dig rätt. 

Smarta Intranät är en uppskattad konferens och genomförs nu för 19e gången. Med tolv intressanta talare blir det en fullmatad dag där du får ta del av erfarenheter och insikter och det ges goda möjligheter till att nätverka och träffa oss leverantörer. Vi ses där!    

Läs mer och anmäl dig här

Läs mer om hur vi jobbar med Intranät