Om Epinova

På Epinova är vi specialiserade på att skapa webbplatser, e-handel, intranät och e-tjänster baserat på Optimizelys (fd Episervers) produkter och tjänster.

Vilka är Vi?

Epinova är Optimizely Guld Partner i Sverige och Platinum Partner i Norge och våra utvecklare är Optimizely (fd Episerver)-certifierade med djup teknisk kompetens och bred erfarenhet.

Med vårt tydliga fokus på Optimizely och ett agilt arbetssätt som anpassas till varje kund hjälper vi våra kunder med framgångsrika projekt och hållbara digitala lösningar.

Nova Consulting Group

Epinova är en del av Nova Consulting Group. NOVA består av olika specialistföretag som tillsammans bildar ett brett och tvärfunktionellt utbud av marknadsförings- och digitala tjänster. Vårt mål är att erbjuda ett komplett tjänsteutbud inom det digitala ekosystemet och som utförs av branschens bästa experter inom varje område. 

Vårt systerbolag Pineberry en av Sveriges ledande digitala byråer som jobbar med marknadsföring på ett transparent, utbildande och långsiktigt sätt. Med Pineberrys hjälp kan du nå nya kunder genom effektiv SEO och annonsering på Google, Facebook, Amazon, Instagram och YouTube. 

Vi har kontor på Tegnérgatan centralt i Stockholm, och våra norska systerföretag Epinova AS, Novanet, Novacare, Northern Beat, Point Taken och det nya tillskottet Rocket sitter i centrala Oslo.

 

Möt några av våra anställda

Lär känna Bryan

Bryan gillar att resa - vattenfall på Island

Bryan fann kärleken och flyttade till Sverige. Som nybliven småbarnsfar känner han stolthet över Epinovas värderingar.

Lär känna Mia

Islandshästar på Island

För Mia är det viktigt med flexibilitet och möjligheten att kunna jobba hemifrån då och då, nu när hon och sambon köpt hus på landet.

Lär känna Wezz

Eldkonst med facklor

Wezz är senior frontend-utvecklare, arkitekt och Tech-lead som gillar eldartisteri och att bygga riktigt bra webblösningar på Episerver.