Om Epinova

På Epinova är vi specialiserade på att skapa webbplatser, e-handel, intranät och e-tjänster baserat på Optimizelys (fd Episervers) produkter och tjänster.

Vilka är Vi?

Epinova är Optimizely Guld Partner i Sverige och Platinum Partner i Norge och våra utvecklare är Optimizely (fd Episerver)-certifierade med djup teknisk kompetens och bred erfarenhet.

Med vårt tydliga fokus på Optimizely och ett agilt arbetssätt som anpassas till varje kund hjälper vi våra kunder med framgångsrika projekt och hållbara digitala lösningar.

Nova Consulting Group

Epinova är en del av den nordiska byrågruppen NOVA Consulting Group. NOVA består av olika specialistföretag som tillsammans bildar ett brett och tvärfunktionellt utbud av marknadsförings- och digitala tjänster.

Målet är att erbjuda ett komplett tjänsteutbud inom det digitala ekosystemet och som utförs av branschens allra bästa experter inom varje område.
Tjänsteerbjudandet sträcker sig från strategisk varumärkesutveckling och experience design till utveckling av digitala tjänster, e-handel, CRM, marketing automation och SEO/SEM.

I dagsläget ingår förutom Epinova också Cloud Nine, Fyr Agency, Pineberry, Infunnel och Singular Studios i Nova.

Vi har kontor på Stadsgården vid Slussen i Stockholm, och våra norska systerföretag Epinova AS, Novanet, Novacare, Northern Beat, Point Taken och det nya tillskottet Rocket sitter i centrala Oslo.

imageflwav.png

 

Möt några fler av våra fantastiska kollegor