Linus Ekström - EMVP och VD på Epionva

Första tillfället:

Att ha uppdaterat innehåll i test- och utvecklingsmiljöer borde vara en självklarhet.

Det är ju en förutsättning för att snabba på utvecklingsprocessen, hitta buggar tidigt och minska tiden för felsöking osv. I realiteten är ju miljöerna sällan uppdaterade, eftersom det är både tidskrävande, innebär manuellt handhavande och ofta flera personer inblandade, ibland även en extern hostingleverantör. Detta gör att det kan vara svårt att på ett enkelt sätt både flytta innehåll, men också att hantera saker som kan behöva vara miljöspecifika så som schedulerade jobb, inställningar och att t ex hantera känslig data mm. Det går åt tid och frustration i onödan, och kostar ju också kunderna pengar. 

Epinovas EMVP Linus Ekström

med bakgrund inom produktutveckling och med passion för återanvändbarhet, tänkte att ”Det här måste ju gå att göra enklare”, så han satte sig ned med vår grymma DevOps-Ove Lartelius och formulerade först ett mål och sedan satte de igång att lösa uppgiften!

Varje team-medlem ska själv kunna göra en innehållssynkronisering mellan olika miljöer när det behövs!


På Onlined-AWn visar vi hur du själv kan klara biffen med hjälp av Epinova DXP Deployment Extension samt den generella uppkommande modulen Addon.Episerver.EnvironmentSynchronizer.

Så länge det är Corona fixar du AW-ölen och pizan själv! 🍕🍺

Vår tanke är att ordna Online-AW regelbundet - så har du tips på ämnen eller saker du vill veta mer om - hör av dig! 

När

Datum: Onsdag den 24 februari

Tid: kl 17-18

Anmälan: fyll i namn och mailadress så skickar vi en Teams-inbjudan

Tipsa gärna andra utvecklare i ditt nätverk!

Vi ses!! 😃

 

 

Möt några av våra anställda

Lär känna Christian

Christian är fullstackutvecklaren med flera års e-handelserfarenhet som sökte det familjära företaget där man känner alla och där ledningen inte är svår att nå. Han gillar att träna, investera på börsen och att programmera musik. Läs om varför Christian valde Epinova och vad han hoppas på framåt.

Lär känna Linus

Linus är en uppskattad talare på Tech-event

Epinovas VD Linus Ekström har varit med länge i gamet. Han är EMVP och brinner för kvalitet, långsiktighet och återanvändbarhet.

Lär känna Bryan

Bryan gillar att resa - vattenfall på Island

Bryan fann kärleken och flyttade till Sverige. Som nybliven småbarnsfar känner han stolthet över Epinovas värderingar.