• Publisert
  • 1 min

Säg hej till Enes - vår nya backend-utvecklare!

Nu kliver vår nya backend-utvecklare Enes ombord hos oss på Epinova. Vi hälsar Enes varmt välkommen till oss och ger dig möjlighet att lära känna honom lite bättre i vår intervju.

Berätta varför du valde Epinova.

— Jag känner Linus från min tid på Episerver och jag var sugen på att byta karriär. Jag ville framförallt jobba på ett mindre bolag utan en stor hierarki och närmare kunden. Epinova verkade passa perfekt till den bilden jag hade tänkt mig så jag hörde av mig till Linus på Linked in och vi kom snabbt överens.

Vad kommer du att jobba med?

— Jag kommer att jobba primärt med backendutveckling och systemintegration. Jag gillar att syssla med problemlösning och lära mig nya saker så jag är öppen för att jobba med det mesta som skapar värde oavsett tekniken.

Enes

Vi är stolta över att vår nya backendutvecklare Enes Bajramovic har valt att påbörja sin konsultkarriär hos oss och ser fram emot ett härligt samarbete!

Enes - marathonlöpare ochbackendutvecklare


Vad är det du gillar med att jobba som utvecklare och konsult?

— Jag läste en gång på Twitter att: ”… developers create value out of thin air” och det tycker jag stämmer ganska bra, man försöker lösa problem på ett kreativt och, så mycket som möjligt, elegant sätt. Som konsult har man dessutom möjlighet att se många olika aspekter av kundproblem och tänka på olika möjliga lösningar.

Vad gör du på fritiden?

— Jag gillar att umgås med min familj och vår hund, jag gillar att bygga saker i min trädgård, de senaste 3 år har jag sprungit några Marathon så jag brukar springa någon gång i veckan och jag träffar gärna mina vänner när det är möjligt.

Vill du också jobba med Enes?

Vi söker fler nya kollegor. Kolla in våra karriärsidor och hitta din nästa utmaning!

Möt några fler av våra fantastiska kollegor