Berätta varför du valde Epinova.

— Jag känner Linus från min tid på Episerver och jag var sugen på att byta karriär. Jag ville framförallt jobba på ett mindre bolag utan en stor hierarki och närmare kunden. Epinova verkade passa perfekt till den bilden jag hade tänkt mig så jag hörde av mig till Linus på Linked in och vi kom snabbt överens.

Vad kommer du att jobba med?

— Jag kommer att jobba primärt med backendutveckling och systemintegration. Jag gillar att syssla med problemlösning och lära mig nya saker så jag är öppen för att jobba med det mesta som skapar värde oavsett tekniken.

Enes

Vi är stolta över att vår nya backendutvecklare Enes Bajramovic har valt att påbörja sin konsultkarriär hos oss och ser fram emot ett härligt samarbete!

Enes - marathonlöpare ochbackendutvecklare


Vad är det du gillar med att jobba som utvecklare och konsult?

— Jag läste en gång på Twitter att: ”… developers create value out of thin air” och det tycker jag stämmer ganska bra, man försöker lösa problem på ett kreativt och, så mycket som möjligt, elegant sätt. Som konsult har man dessutom möjlighet att se många olika aspekter av kundproblem och tänka på olika möjliga lösningar.

Vad gör du på fritiden?

— Jag gillar att umgås med min familj och vår hund, jag gillar att bygga saker i min trädgård, de senaste 3 år har jag sprungit några Marathon så jag brukar springa någon gång i veckan och jag träffar gärna mina vänner när det är möjligt.

Vill du också jobba med Enes?

Vi söker fler nya kollegor. Kolla in våra karriärsidor och hitta din nästa utmaning!

Möt några av våra anställda

Lär känna Christian

Christian är fullstackutvecklaren med flera års e-handelserfarenhet som sökte det familjära företaget där man känner alla och där ledningen inte är svår att nå. Han gillar att träna, investera på börsen och att programmera musik. Läs om varför Christian valde Epinova och vad han hoppas på framåt.

Lär känna Mia

Islandshästar på Island

För Mia är det viktigt med flexibilitet och möjligheten att kunna jobba hemifrån då och då, nu när hon och sambon köpt hus på landet.

Lär känna Emil

Emil - en utvecklare med ambitioner

Emil ville fortsätta att utvecklas och utmanas - och få chans att jobba med de bästa utvecklarna. Den familjära känslan kollegor emellan är också viktig för att trivas.