• Publisert
  • 3 min

Välkommen Surayya - ny sälj- och marknadsassistent hos Epinova

Surayya vid Lutande tornet i Pisa

Epinova växer och vi har nu stärkt upp vår sälj- och marknadsorganisation med Surayya, en sprudlande glad person, full av idéer och energi och med en bakgrund inom event och kommunikation.

Berätta lite om din bakgrund - vad gjorde du innan du började hos oss?

Jag jobbade som projektledare inom event på Stockholm Waterfront. Innan det har jag 10-års erfarenhet från arbete med samordning och koordinering, kommunikation och event, och jag har varit involverad i strategiskt arbete och administrativt stöd till ledningsgrupper i stora organisationer och inom olika sektorer. Jag har arbetat med att skriva nyhetsbrev, redaktionellt arbete inom webb och intranät (CMS via Optimizely, fd Episerver), samt en del register- och systemhantering i SharePoint, och ärende- och dokumenthantering.

Jag har studerat Hållbar kommunikation på Högskolan i Halmstad, internkommunikation på Berghs och kommunikation/visual merchendiser via en yrkesutbildning. Med detta med mig har min resa bara börjat och jag är redo för nya mål i min tjänst som sälj- och marknadsassistent på Epinova.

Hur har dina första veckor varit?

Det har varit fartfyllda veckor och jag har redan kommit i gång med så mycket spännande! Vi har precis genomfört en flytt. Vi har haft roliga AWs och jag har fått ett så fint mottagande med så mycket härliga människor att lära känna. För mig som är ny i den här branschen är det mycket nytt att ta in, men alla är så ödmjuka och hjälpsamma så det är så roligt och riktigt intressant.

Jag upplever att min nya tjänst på Epinova knyter ihop allt som jag i tidigare arbeten tyckt om mest - men som jag numera får jobba med, och det jag verkligen brinner för varje dag.

Vad ska du hjälpa oss med?

Som sälj- och marknadsassistent på Epinova ska jag tillsammans med mina nya grymma kollegor bidra till att Epinova växer ännu mer genom att stödja marknads- och säljarbetet så mycket jag bara kan.

Här och nu betyder det helt enkelt lyckade event med nöjda besökare, skriva bra nyhetsbrev och locka fler läsare till Epinovas nyhetsbrev och webb, bistå med innehåll till sociala medier, generera leads och förbättra kommunikationsunderlag med mera för ett ännu starkare Epinova.

Dina nya kollegor - hur skulle du beskriva dem? eller Hur skulle du beskriva kulturen på Epinova?

Varma, engagerade, och väldigt ödmjuka och lyhörda. Det händer grejer på Epinova vill jag lova. Ambitionen är på topp och det är full fart med många idéer och bollar som aldrig står still men efter mycket samarbete får vi fram bra resultat som man känner sig stolt över.

Då rollen sälj- och marknadsassistent är ny för Epinova så upplever jag att ledingen och de jag jobbar närmast verkligen vill att jag ska komma in bra i jobbet och är väldigt stöttande och att vi tillsammans ska bli det bästa marknads-/sälj-teamet!

Vad ser du fram emot - hur kan du få oss att bli ännu bättre?

Jag älskar att skriva och har ett nördigt intresse för upplevelser vilket jag tror kommer kunna komma väl till pass med allt spännande som Epinova har på G. Jag ser fram emot hur vi kommer hjälpas åt att fortsätta stärka varumärket ytterligare genom en mix av förutsättningar kring ordning och struktur, blandat med mycket kreativitet och känsla för färg och form som väcker känslor vilket är min stora passion.

 

Lyft fram något som överraskat dig

För mig är det relativt nytt med en arbetsplats med den här typen av snabba beslutsvägar som ett lite mindre företag kan ha vilket jag tycker är superkul. Jag hade det på känn, så inte helt överraskande kanske men ändå.

Det banar också väg för att få utlopp för den egna kreativiteten och att min kompetens tillvaratas samtidigt som jag lär mig och utvecklas massor inom området jag brinner för. Det agila ledarskapet ger mycket energi och en skön inställning i det dagliga arbetet. Tidigare har jag mestadels arbetat i större organisationer/företag med lite längre beslutsvägar vilket behövs i de sammanhangen men nu i en ännu snabbare föränderlig samtid än någonsin känns detta rätt för mig.

Vad gör du på fritiden?

Njuter av livet och mina nära så mycket jag bara kan! Älskar att ha den där eftersökta balansen mellan jobb och fritid som man enklare kan ha på Epinova med flexibla tider och möjlighet till hybridarbete. Sen jag blev mamma till min numera 2-åriga son så är det verkligen hög prio för mig. Jag är en ambitiös och kreativ person som vill mycket, ibland kanske lite för mycket, men med en bra balans går det att göra ganska mycket ändå med effektivare tidshantering.

När jag får möjlighet besöker jag gärna ett spa eller ägnar mig åt andra upplevelser och äventyr. Jag har bland annat hoppat fallskärm, hoppat bungyjump i Nepal, vandrat i Himalaya, volontärarbetat i Sydafrika, och dykt i Grekland. Tycker också om fysisk träning i olika former, bakning och matlagning, samt musik, film och böcker för extra guldkant på tillvaron. En smygsyssla jag har är att jag försöker träna på att lära mig jonglera och drömmer om att bli certifierad yogainstruktör i framtiden.

Surayya vid en rollup

Vad ser du fram emot?

Jag upplever att min nya tjänst på Epinova knyter ihop allt som jag i tidigare arbeten tyckt om mest - men som jag numera får jobba med, och det jag verkligen brinner för varje dag. Här kan jag bidra och nå nya mål!