Postnord nominated for Optimizer Awards

Enastående kundprestationer

Optimizer Awards är ett pris som syftar till att uppmärksamma Optimizely-kunder som visar enastående prestationer inom digital innovation och kreativitet. Optimizely lyfter fram kunder som använder plattformen på ett visionärt och spännande sätt. Detta ger bra inspiration och visar vägen för andra organisationer.

Most Customer Centric Experience Award

Optimizer Awards är uppdelat i sex olika kategorier och PostNord tävlar i klassen ”Bästa kundupplevelse” och ges till den kund som har utnyttjat Optimizely Content Cloud-plattformen till sin fulla potential och som byggt en enastående kundfokuserad användarupplevelse för slutanvändarna.

Motivering för nominering

Genom sitt digitaliseringsarbete strävar PostNord efter att ge service och kommunicera till sina kunder på ett tydligt och enkelt sätt, i rätt tid. Migreringen till Optimizely DXP-miljön har gett både stabilitet och agilitet till PostNords webbplatser och medfört förbättrad avancerad personalisering av användarupplevelsen. Leveransprocessen är nu effektiviserad och stödjer snabba releaser med mycket kortare time-to-market som resultat, för alla nordiska marknader.

Den pågående implementeringen av Optimizely Commerce Cloud med Headless-API:er tillsammans med en rad integrationer för SAP, Salesforce, Microsoft Dynamics etc kommer att än mer konsolidera och förenkla hanteringen av den kundfokuserade användarupplevelsen. Detta till stor del på grund av enkelheten för redaktörer att arbeta i Optimizely’s DXP-plattform.

I have worked with consultants from Epinova before and have always had a good working relationship and respect for each other’s way of working. - James R. from Postnord.

 

James Robinson, Product Owner Web hos Postnord

 

Vinnarna kommer att tillkännages i mitten av december.

 

Intresserad av våra tjänster?

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Martin Holmberg

Martin Holmberg Chief Sales Officer | Försäljningschef