Lär känna oss

Professionella experter, affärsmässiga konsulter och trevliga människor, är vad som har sagts om oss. Vi kombinerar detta med ett knivskarpt fokus och ett pragmatiskt synsätt för att skapa framgångsrika projekt.

Det här är Epinova

Vi är specialister på att bygga webbplatser, e-handel och intranät på Episerver-plattformen. Sedan starten 2007 har vi blivit över 60 experter, och har levererat över 250 kundprojekt med Episerver CMS och Episerver Commerce.

Knivskarpt fokus

På ett område där många påstår att de kan leverera allt, har vi valt att vara experter på Episerver. Vi har en stark tro på att kunden får störst värde när vi gör det vi är bäst i branchen på, och samarbetar med de bästa på andra områden när det behövs.

De rätta greppen

Eftersom vi har många olika roller, jobbar vi alltid brett. Vi har en gemensam målsättning: Att lösa kundens behov på bästa möjliga sätt. Hos oss får du inte bara en konsult - du får den samlade erfarenheten av hela vår expertis på köpet. Våra rådgivare, utvecklare och projektledare hjälper dig med de rätta greppen i rätt tid.

Vi är där du är

Epinovas kontor ligger centralt i Stockholm, med huvudkontor i Oslo och flera regionskontor runt om i Norge. Vi sitter också ute hos kunden då det är mest praktiskt. Det gör att vi alltid klarar att jobba så nära som projektet kräver. När teamet sitter tillsammans och har gemensam kontorstid, minskar risken för förseningar och missförstånd.

Medlem av Episerver Inner Circle

Som medlem i den exklusiva inre cirkeln hos Episerver, får vi diskutera strategi och vägval direkt med de rätta beslutsfattarna. På det viset kan vi vara med och påverka utvecklingen av plattformen i den riktning vi och våra kunder önskar.

Hur vi jobbar

Vi involverar oss tidigt

För att bygga webbplatser som verkligen löser kundens behov, behöver vi tidigt insikt i den digitala strategi som läggs. Därför har vi en stark tro till att bli involverad redan i förstudie- och designfasen, så att vi kan utmana, vägleda och rådge innan alla riktningar är lagda. Så säkrar vi att planer och koncept faktiskt är genomförbara.

Löpande band är inte vår grej

Vi vet att världen förändras, och att inga projekt är något annat likt. Därför tror vi på en smidig utvecklingsprocess. Massproduktion och löpande band fungerar på en gummistövelfabrik, men inte i ett IT-projekt. Vi bryter ned projekt i överskådliga uppgifter, som kan kombineras och omprioriteras under resans gång.

Vi är spindeln i nätet

Oftast fungerar vi som länken mellan designfasen och leveransfasen, och drar i trådarna för att samla allt till en fungerande helhet. Vi sätter samman ett team som hjälper dig med digital strategi, användarvänlighet, utveckling och innehåll. Sedan för vi lösningen i hamn med erfaren projektledning.

Våra anställda

Våra konsulter kan Episerver och kan göra alla de tricks som krävs för robusta, redaktionsvänliga, flexibla webbplatser. Med oss ​​kan du alltid få råd om hur du får ut det mesta av din Episerver-webbplats.

Backend-utvecklare

Frontend-utvecklare

Projektledning och administration

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter skickligt folk. Är det du?

Visa lediga tjänster

Koncernen

Epinova är en del av Nova Consulting Group - en koncern med 6 specialistföretag som tillsammans erbjuder allt inom digitala tjänster. Rådgivning, koncept/design, implementering och förvaltning

Vi har kontor centralt i Stockholm, och vårt systerföretag Epinova AS i Oslo där även övriga företag sitter gemensamt. Vi har därför en unik möjlighet att skräddarsy expertteam till vilket projekt som helst.

De andra företagen är Novanet, Novacare, Northern Beat och Point Taken.