Lär känna oss

Professionella experter, affärsmässiga konsulter och trevliga människor, är vad som har sagts om oss. Vi kombinerar detta med ett knivskarpt fokus och ett pragmatiskt synsätt för att skapa framgångsrika digitala lösningar.

Det här är Epinova

Vi är specialister på att bygga webbplatser, e-handel och intranät baserade på Episerver. Sedan starten 2007 har vi blivit över 70-talet experter, och har levererat över 250 kundprojekt med Episerver CMS och Episerver Commerce. I Sverige är Epinova Gold Partner till Episerver och i Norge är vi Platinum Partner. Detta är vi så klart otroligt stolta över och det visar också vilket förtroende våra kunder visar oss! 

Knivskarpt fokus

På ett område där många påstår att de kan leverera allt, har vi valt att vara experter på Episerver. Vi har en stark tro på att kunden får störst värde när vi gör det vi är bäst i branchen på, och samarbetar med andra experter när det behövs.

Vår spjutspetskompetens sträcker sig från Strategi, Koncept till Utveckling inom Episerver. Men vi kan också mycket kring t ex SEO, Tillgänglighet och Säkerhet. Vi tar ansvar för helheten och säkerställer att våra kunder alltid får en trygg leverans. 

De rätta greppen

Eftersom vi har många olika roller, jobbar vi alltid brett. Vi har en gemensam målsättning: Att lösa kundens behov på bästa möjliga sätt. Hos oss får du inte bara en konsult - du får den samlade erfarenheten av hela vår expertis på köpet. Våra rådgivare, utvecklare och projektledare hjälper dig med de rätta greppen i rätt tid.

Det som också gör oss unika är att vi hjälper dig som kund med det du behöver, vi lämnar inte saker i ditt knä - oavsett vad det är - stort som smått - kan du få hjälp av våra duktiga och trevliga konsulter! 

Vi är där du är

Epinovas kontor ligger centralt i Stockholm, med huvudkontor i Oslo och flera regionskontor runt om i Norge. Vi sitter ofta ute hos kund om det finns plats och är praktiskt.

Men vi är också vana att jobba nära dig från vårt kontor genom regelbundna avstämningar på plats eller via videomöten. Det gör att vi alltid jobbar så nära som projektet kräver. När teamet sitter tillsammans och har gemensam kontorstid, minskar risken för förseningar och missförstånd. 

EMVP och Episervers "inre cirkel"

Epinova är ett väl ansett företag inte bara hos våra kunder utan vi har också en nära relation med Episever. Vår VD Linus Ekström är en av Sveriges främsta Episerver-utvecklare/arkitekter med titeln EMVP (Episerver Most Valued Professional)  

Epinova är också medlem i den exklusiva "inre cirkeln" av utvalda företag hos Episerver. Det ger oss möjlighet att diskutera strategi, road map och produktutveckling direkt med de rätta beslutsfattarna. På det viset kan vi vara med och påverka utvecklingen av plattformen i den riktning vi och våra kunder önskar. 

Hur vi jobbar

Vi involverar oss tidigt

För att bygga webbplatser som verkligen löser kundens behov, behövs insikt i den digitala strategi som läggs. Därför vill vi gärna bli involverade redan från början.

Vi hjälper våra kunder med förstudie och beslutsunderlag så att vi kan utmana, vägleda och rådge innan alla riktningar är lagda. På så sätt säkrar vi att planer och mål faktiskt är genomförbara.

Vi sätter sedan samman ett team som hjälper dig med koncept och design, utveckling och innehåll. Sedan för vi lösningen i hamn med erfaren projektledning.

Löpande band är inte vår grej

Vi vet att världen förändras, och att inget projekt är något annat likt. Därför tror vi på en smidig utvecklingsprocess. Massproduktion och löpande band fungerar i en fabrik, men inte i ett webbprojekt. Vi bryter ned projektet i överskådliga uppgifter, som kan kombineras och omprioriteras under resans gång.

Vi har däremot en förkärlek för återanvändbara komponenter - det gör det hela tids- och kostnadseffektivt!

Vi jobbar Tillsammans!

Vårt förhållningssätt är att arbeta agilt, när kunden, och i korta iterationer med successiva leveranser. Det är en strukturerad process som ändå ger utrymme för förändringar under resans gång. Skrivna kravspecar och färdig design som lämnas i knät på våra utvecklare är inte vår grej. 

Vårt team tar fram lösningen tillsammans med dig som kund och slutanvändarna och vi ser till att ni får möjlighet att testa er fram och komma med feedback.  Vi formar lösningen tillsammans under resans gång och på så sätt får ni en lösning som uppfyller era förväntningar. Lanseringen blir en kontrollerad och rolig händelse!  

Våra anställda

Våra konsulter kan Episerver och kan göra alla de tricks som krävs för robusta, redaktörsvänliga och flexibla webbplatser. Med oss ​​kan du alltid få råd om hur du får ut det mesta av din Episerver-webbplats.

Episerver-utvecklare

Gränssnittsutvecklare

Rådgivning och projektledning

Personporträtt

Lär känna några av oss som jobbar på Epinova 

 
Läs mer om Bryan och varför han gillar Epinovas värderingar

 Läs mer om Wezz och varför han valde att börja på Epinova

 

Läs mer om Linus och hans vision för Epinova

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter skickligt folk. Är det du?

Visa lediga tjänster

Koncernen

Epinova är en del av Nova Consulting Group - en koncern med 6 specialistföretag som tillsammans erbjuder allt inom digitala tjänster. Rådgivning, koncept/design, implementering och förvaltning

Vi har kontor centralt i Stockholm, och vårt systerföretag Epinova AS i Oslo där även övriga företag sitter gemensamt. Vi har därför en unik möjlighet att skräddarsy expertteam till vilket projekt som helst.

De andra företagen är Novanet, Novacare, Northern Beat och Point Taken.