Ett intranät skräddarsytt för din verksamhet

Ett smart och modernt intranät byggt på Optimizely kan förändra hur din verksamhet arbetar och kommunicerar och göra dina medarbetare mer engagerade, produktiva och nöjda. Oavsett om du ska bygga ett nytt intranät, vitalisera ditt nuvarande, eller initiera ett bredare arbete för en digital arbetsplats så kan vi på Epinova hjälpa dig att ta rätt steg på vägen.

händer vid datorskärm

Intranätets roll i arbetsplatsen har aldrig varit viktigare än nu. Digitaliseringen ökar och trenderna handlar mer än någonsin om att med teknikens hjälp skapa en arbetsmiljö som erbjuder förutsättningar att arbeta effektivt oavsett tid och plats.

Med en tydlig vision, syfte och mål kan ett intranät bidra till att skapa såväl samhörighet i organisationen och employer branding, som effektivare arbetssätt och processer.

Epinova ser till att ditt intranät möter verksamhetens och målgruppernas behov av kommunikation och möjligheter till samarbete och kunskapsdelning.

Genom att bygga på insikter om användarnas beteenden och behov kan  intranätet utformas utifrån hur din verksamhet och dina medarbetare fungerar tillsammans. Vi säkerställer en bra användarupplevelse så att alla medarbetare kan fokusera på rätt saker och få det stöd de behöver, till och med innan de själva vet att de behöver det.

Vi ser till att funktioner och integrationer till andra system uppfyller förväntan och behov, vi kan visualisera data och med en bra sökfunktion blir intranätet en sömlös helhet. Med personalisering, diskussionsforum, interaktion och samarbetsytor ökar också användarnas engagemang.

Våra experter hjälper dig hela vägen från att ta fram KPI:er och mål till att få ordning på organisation, styrning och ägarskap, bistå med innehållsstrategi och stötta dig i att komma igång med mer rörligt material, till utbildning av redaktörer.

Låt intranätet bli er arena för produktivitet och engagemang!

Vi hjälper dig gärna!

Står du i tanken att ta fram ett nytt intranät eller har du behov av hjälp med det du redan har - tveka inte att kontakta oss!

  • Martin Holmberg

    Martin Holmberg

    Chief Sales Officer | Försäljningschef