Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Att välja Digital Experience Plattform

Idag när den digitala kundupplevelsen kan vara helt avgörande för ett företags framgång, ja då är det viktigare än någonsin att välja rätt plattform för din digitala närvaro.

Forrester wave DXP

Om den digitala upplevelsen inte lever upp till kundens krav så kommer hen att lämna dig, kanske för gott. För att säkerställa nöjda kunder och besökare, och faktiska resultat av sina investeringar, så måste företag idag ständigt arbeta med och optimera sina digitala kanaler. För att lyckas med detta väljer många att satsa på en Digital Experience Platforms (DXP).

Optimizely vs. Sitecore: Därför är Optimizely det bästa valet

Ledande analysföretag och många fristående profiler i branschen menar att Optimizely är en bättre och mer komplett plattform är Sitecore. Viktiga anledningar som framhålls är att Optimizely ligger längre fram rent tekniskt (bl.a genom att bygga på .NET Core), att plattformen innehåller mer och bättre funktionalitet och inte minst att man får mer för pengarna. En tydlighet i prissättning talar
också till Optimizelys fördel då Sitecores modulära modell gör det väldigt svårt att uppskatta vilka investeringar som krävs vid ett införande men även vi en uppgradering.

En väsentlig fördel för Optimizely är de möjligheter som erbjuds kring webbplatsoptimering och experimentering. Här har Optimizely satsat stort och länge och erbjuder idag marknadens bästa lösningar. Många kunder som tidigare har haft Google Optimize väljer nu Optimizely när Google Optimize

Sammanfattningsvis så talar detta för Optimizely

  • Marknadsförare, redaktörer och utvecklare älskar att jobba med Optimizely!
  • Bra tillgång till stöd, support och stor community av användare
  • Lägre TCO och snabbare värde av din investering
  • Med Optimizely DXP behöver du inte tänka på infrastruktur eller support, allt ingår 24/7
  • Optimizely DXP är ledare inom sju olika områden hos de ledande analytikerna

Migrera från Sitecore till Optimizely

Har ditt företag Sitecore idag och funderar på att migrera till Optimizely eller kanske bygga helt nytt på Optimizely? Epinova har lång erfarenhet av migrering från olika plattformar till Optimizely och metoder för att kunna genomföra trygga migreringsprojekt. Med Epinovas ramverk och mallpaket för Optimizely ges möjlighet att kapa tid och kostnad i projektet samtidigt som vi säkerställer hög kvalitét i den färdiga produkten.

Hör av dig till mig!

Jag berättar gärna hur vi kan hjälpa dig i valet av DXP-plattform.