Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

UX och design

En av de viktigaste uppgifterna för de flesta digitala lösningar är att lotsa användarna rätt, så att de löser sina behov och uppgifter på ett enkelt och smidigt sätt. Enkelhet, relevans, tillgänglighet och mobilitet är betydelsefulla ledord!

En designer som jobbar på sin laptop

Användbarhet och UX

För att ta steget från en smart strategi, och för att sätta användarnas behov främst strävar vi efter att skaffa oss en förståelse för deras behov och beteenden, vad de behöver och hur vi kan ge dem det på bästa möjliga sätt.

Vi arbetar gärna med fakta framför subjektiva åsikter. Fakta får vi genom att fråga användarna i intervjuer och enkäter, analysera statistik, och testa innehåll och funktionalitet. Utifrån det vi lär oss utvecklar vi den digitala lösningen och kan sedan kontinuerligt arbeta för att förbättra den med målet att stötta användarnas behov.

Vi utgår från följande tre hörnpelare för att sätta användaren i centrum:

  • Innehållet - hur innehållet skrivs för att hjälpa användaren så snabbt som möjligt
  • Strukturen - hur innehållet organiseras för att bli så intuitivt och enkelt som möjligt
  • Interaktionen - hur sidorna designas för att bli så effektiva som möjligt

 

Visuell design

För oss handlar grafisk design om att få form, struktur och innehåll att interagera med varandra. På så sätt skapar vi webbplatser som har ett tilltalande utseende samtidigt som avsändarens budskap förmedlas på ett optimalt sätt.

Vi verkar alltid för att erbjuda det där lilla extra som tilltalar ögat och lyfter den digitala lösningen till en ny visuell nivå. Det förverkligar våra erfarna arkitekter och utvecklare till grymma digitala lösningar, inte sällan baserade på vår anpassade startplattform (ramverk) och våra återanvändbara moduler och komponenter.

 

Vill du också "wow:a" dina besökare?

För oss är bra design mer än bara en snygg yta. Det handlar om att skapa en enastående upplevelse för din målgrupp. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan förvandla din webbplats till något extraordinärt!

Camilla Karlsson

Vi kan hjälpa dig med:

Med vår breda erfarenhetsbank anpassar vi vår leverans och vårt arbetssätt efter varje kunds förutsättningar för bästa möjliga resultat.