Med 20 års erfarenhet av webb och Optimizely/Episerver

Pontus brinner för goda kundrelationer. Nu stärker han upp Epinovas säljorganisation med sin gedigna erfarenhet av lösningsförsäljning baserat på Optimizely fd Episerver.

Berätta lite om din bakgrund

Jag har arbetat med sälj i hela mitt liv. Från början som säljare och senare franchisetagare inom JC Jeans & Clothes och senare i musikbranschen med digital marknadsföring och sälj hos bla. MNW Music Network Records Group. Till konsultbranschen kom jag 2004 och har sedan dess arbetat med lösningsförsäljning och Optimizely på bl.a. Funka och Getupdated innan jag kom till Sogeti där jag arbetat som säljare och kundansvarig under många år.

Varför valde du Epinova och vad kommer du att bidra med?

Jag vill arbeta fokuserat med lösningsförsäljning och Optimizely i nära samarbete med en riktigt vass leveransorganisation. Epinova har ett tydligt erbjudande och dessutom några av branschens bästa konsulter vilket vägde tungt. Att vi dessutom är en del av Nova Consulting Group och dess helhetserbjudande gjorde valet ännu mer självklart.

Jag hoppas att min erfarenhet av både sälj och leverans av utvecklingsprojekt och andra åtaganden ska bidra till att vi på Epinova kan fortsätta att växa och att vi ska leverera med hög kvalité till nöjda kunder.

Berätta vad är det du gillar med att jobba med försäljning?

För mig handlar försäljning om att lyssna på kunden och att möta, och överträffa, kundens förväntningar. Det låter sig bara göras om man är intresserad av kundens affär/verksamhet och att man kan sätta sig in i de utmaningar kunden har. Det är den resan, från de inledande diskussionerna till att få leverera det vi och kunden har jobbat fram, som är själva grejen. Sen är det såklart väldigt roligt att vinna affärer i konkurrens med andra vassa bolag 😊

Pontus utomhus på sommaren med sin hund i famnen

Vad har du gjort i sommar?

Sommaren har jag och min fru i huvudsak spenderat på vårt lantställe i norra Roslagen men vi har också passat på att vara hemma en del och fixa saker på vårt hus som är från 1910 och kräver lite omvårdnad då och då.

Sen har det blivit ett par vändor för att titta till ridklubbens hästar som varit på sommarbete. 

Vad ser du fram emot?

Just nu ser jag fram emot att lära känna alla kollegor och att komma igång med nya spännande kunddialoger kring Optimizely.

Möt några fler av våra fantastiska kollegor