Epinova Boilerplate - Multisajt- och multibrand ramverk

Epinova Boilerplate är en startplattform som snabbt går att installera och börja fylla med innehåll. Den har ett kraftfullt stöd för att kunna hantera flera webbplatser och varumärken i en och samma Optimizely-installation. ​

Alla organisationer är unika på sitt sätt men vår samlade kunskap och erfarenhet av både stora och små webblösningar visar att en stor del av de grundläggande behoven är gemensamma. På Epinova tror vi på återanvändbarhet och har därför paketerat ett starterkit för att på kort tid kunna få upp en webbplats med centrala och viktiga funktioner på Optimizely.

Helt enkelt för att inte ödsla tid och energi eller för omfattande budget och kalendertid i att skapa lösningarna för de basala behoven. Vi vill istället lägga tiden på att direkt börja diskutera våra kunders verkliga utmaningar och unika lösningar som vi kan hjälpa till med att utveckla.​

Garanterad succé

Vårt ramverk ger er en webblösning som minskar underhållskostnaden, snabbt levererar värde, och som givetvis fungerar på alla skärmar. Att mallar och funktioner är redaktörsvänliga gör att vägen till succé är kort och rak!

Epinova Boilerplate är framtagen av våra skickliga utvecklare och OMVP:er (Optimizely Most Valuable Professional) med lång erfarenhet och certifieringar inom Optimizely (Episerver) CMS och Commerce.​

Det går att få upp en Optimizely-webb med Epinova Bolierplate på bara några få dagar och det ger dig som kund en bra grund och förutsättningar för en kostnadseffektiv och garanterat effektskapande plattform att bygga vidare på. Kvalitetssäkrade och testade funktioner finns tillgängliga out of the box.​ Utifrån det så kan vi börja anpassa lösningen utifrån just era behov.

OMVP:er på Epinova.

På bilden ser du två av Epinovas OMVP:er, Ove Lartelius och Linus Ekström, som båda bidragit med sina djupa kunskaper in till Epinova Boilerplate.

Lär känna vår OMVP Linus

Ramverket - Vad ÄR det?

 • Färdiga funktioner och komponenter optimerade för Optimizely
 • Plug-in arkitektur
 • En ”verktygslåda” vi utgår ifrån
 • Våra samlade erfarenheter
 • Beprövade och väl testade komponenter som täcker många fundamentala behov
 • Ett flexibilitet stöd för redaktörer

Ramverket - Vad GER det?

 • Stor grad av återanvändbarhet och kortare ”time-to-market”
 • Hög grad av nytta tidigt i projektet
 • Hög nivå av kvalité och hållbara digitala lösningar
 • Tid och pengar kan ägnas åt annat än att uppfinna hjulet igen
 • Projekt som kan fokusera på era verkliga utmaningar

Epinova Boilerplate innehåller ett kraftullt stöd för att hantera både layout och designteman, något som innebär stor nytta för dig som hanterar flera webbplatser (multisajter) eller flera varumärken /temasajter (multibrands) inom ramen för en och samma Optimizely-installation. Dessutom erbjuder den redaktörerna flexibla mallar, block och funktioner och förenklad responsiv bildhanering.

Två presoner som samtalar vide en dator

Ramverket - Vad innehåller det?

Många sidmallar​ med block, fun​ktioner och felhantering. Kraftfull bildhantering. Funktioner för ökad säkerhet och prestanda. Script för auto-driftsättning med Microsoft DevOps. Automatiska tester med över 250 testpunkter​.

Se fler av våra moduler och paketeringar

Epinova har ett flertal återanvändbara moduler för Optimizely som ofta ingår i våra leveranser. Här är några av dem:

Intresserad av våra tjänster?

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.