Epinovas startplattform - "mer pang för pengarna"!

Epinova ramverk är en startplattform och baseras på vår filosofi om komponenttänk och återanvändbarhet, dvs att inte bygga något halvbra 10 gånger utan att bygga en funktion riktigt bra en gång så att den kan återanvändas i flera lösningar. Det kan vara allt från automatisk deploy-process till bra redaktörsstöd. ​

Epionva Multisajt ett ramverk för att administrera flera brands.

Alla organisationer är unika på sitt sätt men vår samlade kunskap och erfarenhet av både stora och små webblösningar visar att en stor del av de grundläggande behoven är gemensamma. På Epinova tror vi på återanvändbarhet och har därför paketerat ett starterkit för att vi inte ska behöva utveckla din nya webbplats från scratch utan att vi istället kan fokusera på våra kunders verkliga utmaningar och det som ger affärsvärde i din nya Optimizely-lösning. 

Vår plattform har också ett kraftfullt stöd för att kunna hantera flera webbplatser och varumärken i en och samma Optimizely-installation, om du t ex har behov av olika kampanjsiter.

två personer framför en datorskärm

Garanterad succé

Vårt ramverk ger er en webblösning som minskar underhållskostnaden, snabbt levererar värde, och som givetvis fungerar på alla skärmar. Att mallar och funktioner är redaktörsvänliga gör att vägen till succé är kort och rak!

Framtagen av våra skickliga utvecklare

Epinova ramverk är framtagen av våra skickliga utvecklare och OMVP:er (Optimizely Most Valuable Professional) med lång erfarenhet och certifieringar inom Optimizely (Episerver) CMS och Commerce. Vi arbetar med att ständigt förbättra vårt ramverk med nya funktioner och att återföra smarta lösningar vi utvecklat i våra olika kundlösningar. Det gör att våra kunder kan ta del av nya funktioner och förbättringar löpande.

Två presoner som samtalar vide en dator

Ramverket - Vad innehåller det?

Många sidmallar​ med block, fun​ktioner och felhantering. Kraftfull bildhantering. Funktioner för ökad säkerhet och prestanda. Script för auto-driftsättning med Microsoft DevOps. Automatiska tester med över 250 testpunkter​.

Ramverket - Vad ÄR det?

 • Färdiga funktioner och komponenter optimerade för Optimizely
 • Plug-in arkitektur
 • En ”verktygslåda” vi utgår ifrån
 • Våra samlade erfarenheter
 • Beprövade och väl testade komponenter som täcker många fundamentala behov
 • Ett flexibilitet stöd för redaktörer

Ramverket - Vad GER det?

 • Stor grad av återanvändbarhet och kortare ”time-to-market”
 • Hög grad av nytta tidigt i projektet
 • Hög nivå av kvalité och hållbara digitala lösningar
 • Tid och pengar kan ägnas åt annat än att uppfinna hjulet igen
 • Projekt som kan fokusera på era verkliga utmaningar

Vårt ramverk innehåller ett kraftfullt stöd för att hantera både layout och designteman, något som medför stor nytta för dig som hanterar flera webbplatser (multisajter) eller flera varumärken /kampanjsajter (multibrands) inom ramen för en och samma Optimizely-installation.

Dessutom erbjuder den redaktörerna bra stöd med flexibla mallar och en förenklad responsiv bildhantering.

Se fler av våra moduler och paketeringar

Epinova har ett flertal återanvändbara moduler för Optimizely som ofta ingår i våra leveranser. Här är några av dem:

Intresserad av våra tjänster?

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

 • Martin Holmberg

  Martin Holmberg

  Chief Sales Officer | Försäljningschef