Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

En mötesplats för kommunikationsproffs

Med 5000 medlemmar har Sveriges Kommunikatörer skapat en mötesplats för kommunikationsproffs och blivande kommunikationsexperter.

kollage från Sveriges kommunikatörers webbplats

Sveriges kommunikatörer är en medlemsorganisation med över 5000 medlemmar. Genom utbildningar, nätverk och medlemskap är organisationen en mötesplats för inspiration, lärande och kompetensförsörjning för professionella kommunikatörer, samtidigt som man lyfter fram viktiga frågor i samhällsdebatten. 

Vårt samarbete med Sveriges Kommunikatörer började sommaren 2021. Resan vi gjort tillsammans sträcker sig från initial lösningsgranskning, övertagande av en äldre Episerver-lösning, kvalitetshöjande åtgärder, nytt arbetssätt, till utveckling av en helt ny webb på senaste versionen av Optimizely och med Epinovas ramverk. Tillsammans har vi hjälpt Sveriges Kommunikatörer att digitalisera och effektivisera sin affär, både för organisationens medlemmar men också i det interna arbetet.

Ökad medlemsnytta

Med automatiserade flöden av försäljning av medlemskap och kurser från webb via CRM till det nya ERP-systemet till introduktion av onlinekurser via ett LMS-system som är direktintegrerat med Single Sign On för köparna - allt för att öka medlemsnyttan till att begränsa mängden manuellt arbete för organisationen.
 

EvaHanna Wittrin

Jag vill ge en eloge till hela teamet på Epinova som på ett otroligt proffsigt, lyhört och snabbfotat sätt har sett till att vår nya webb är så bra som vi hade önskan om att den skulle vara. Med initiativ från alla utifrån engagemang och förståelse för vår affär och webb som helhet så har alla varit med att se till att slutprodukten blivit otroligt bra.

EvaHanna Wittrin, Kompetensutvecklingschef, Sveriges Kommunikatörer

Fokus på användarupplevelsen

Den nya webbplatsen har utvecklats på Epinovas ramverk med stort fokus på användarupplevelsen och med design i linje med Sveriges Kommunikatörers nya grafisk profil. Nu kan redaktörerna aktivt jobba med att skapa innehåll för att engagera och bygga organisk synlighet som hjälper Sveriges Kommunikatörer att öka antalet medlemmar och sålda kurser.

Detta har vi gjort

Projektet sträcker sig från strategi, koncept och design, till utveckling och implementation av nya funktioner baserat på Epinovas ramverk, integrationer med andra system (CRM och LMS), prestanda, säkerhet och SEO. 

Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig gärna ta fram en helt ny webb – eller att ta hand om och förbättra din nuvarande lösning.