utvecklare i kontorslandskap

Få experthjälp

Ett förvaltningsavtal säkerställer att du som kund har tillgång till Epinovas hela expertis och kompetens och att Epinova upprätthåller kompetensen i lösningen.
Vi säkerställer hög kvalitet inte bara i lösningen utan även att vi upprätthåller kompetensen om dig som kund, din organisation, och att vi alltid svarar snabbt och bra på dina frågor och behov. Vi säkerställer också att all källkod och annan dokumentation hanteras på bästa möjliga sätt.

Våra experter hjälper dig med bugfixar, ändringar och vidareutveckling. Vi är tillgängliga med råd, support och utbildning samt tar ansvar för regelbundna statusmöten.

På Epinova har förvaltningen samma höga krav på kompetens och kvalitet som i resten av organisationen. Vi kommunicerar på svenska eller engelska och finns i Sverige.

Skalbar tjänst

Vår förvaltning är en skalbar tjänst som gör det möjligt för våra kunder att anpassa och hitta en nivå som passar deras unika behov.

  • Beredskap / resurstillgång - Våra experter finns tillgängliga utöver normal arbetstid, antingen under begränsade perioder eller på fast basis.
  • Analys / QA - En fördjupad analys och QA av lösningen där vi tittar på lösningens delar och lägger grunden för vidareutveckling och optimering.
  • Garanterad svarstid - Reglerar den maximala tiden från en begäran om hjälp rapporteras till Epinova, till att vi har kontaktat och / eller påbörjat begärt arbete.
  • Felsituationer klassificeras efter svårighetsgrad och responstiden justeras efter felets svårighetsgrad.
  • Kurser / utbildning - interna och / eller skräddarsydda kurser i din lösning och utifrån dina behov.
  • SEO - Råd och hjälp vid planering och implementering av SEO (sökmotoroptimering) både i design och utveckling, vi hjälper dig med synlighet och SEO-analys.

Får du inte den hjälp du behöver?

Känner du att du hamnar långt ner i prio-listan? Hos oss är du alltid viktig - hur stor eller liten kund du än är! Vi hjälper dig gärna med support och vidareutveckling av din webbplats. Kontakta oss så pratar vi om hur vi bäst kan hjälpa dig!

Linus Ekström

Linus Ekström CEO | Arkitekt | EMVP (Episerver Most Valued Professional)

Martin Holmberg

Martin Holmberg Chief Sales Officer | Försäljningschef