Kunder

Vi har många ambitiösa kunder - och vi älskar utmaningar. Vi jobbar både inom privat och offentlig sektor med både webb och ehandel. Vi gläds tillsammans med våra kunder när vi lyckas med våra lanseringar. Här nedan är några exempel på projekt och kunder som vi jobbar med.

Hur vi jobbar

Vårt arbetssätt är pragmatiskt. Vi arbetar nära dig som kund och har regelbundna avstämningar och arbetsmöten, daily stand-ups och demo-möten. Vi arbetar agilt och visar upp vad vi gjort, får feedback och gör justeringar "livekodar" i mötet - allt för att undvika onödiga ledtider och minimera onödig dokumentation. Detta är något våra kunder uppskattar stort.

Delaktighet och transparens

Vi arbetar agilt och enligt Kanban, med det viktigaste först, och använder Micrsoft Azure DevOps som arbetsverktyg där vi lägger in de uppgifter vi ska göra i vår backlog. Där ser våra utvecklare hur funktioner och design ska implementeras och vad som är högst prioriterat. Som kund har du full insyn i vårt arbetsvertyg och du kan vara delaktig i våra processer vilket medför att du ser hur arbetet fortlöper. Vi jobbar som ETT team och vi löser uppgifter snabbt och effektivt tillsammans. Dessutom har vi roligt på vägen!

I think it is nice to work with people who you can trust. They tell you if things are wrong and what needs to be fixed. James Robinson, Product Owner Web at Postnord

 

Läs hela intervjun
James Robinsson product owner web, Postnord

 

Här är några fler av våra ambitiösa kunder

 

postsnord.png

 

tv4-gruppen.png

 

seb.png

episerver.png
optimera.png granngarden.png indutrade.jpeg BWO.jpeg

 

thon hotels.png

 

Kartverket

 

Geno

Vi vill gärna hjälpa dig!

Tag kontakt med Martin eller någon annan på Epinova så kan vi berätta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig, men framför allt så är vi bra på att lyssna, bra på att lösa problem och på att anpassa vårt arbetssätt efter dina behov.

Martin Holmberg

Martin Holmberg Chief Sales Officer | Försäljningschef