Kunder

Vi har många ambitiösa kunder - och vi älskar utmaningar. Vi jobbar både inom privat och offentlig sektor med både webb och ehandel. Vi gläds tillsammans med våra kunder när vi lyckas med våra lanseringar. Här nedan är några exempel på projekt och kunder som vi jobbar med.

 

postsnord.png

 

tv4-gruppen.png

 

seb.png

episerver.png
optimera.png indutrade.jpeg BWO.jpeg fotoware.png

 

thon hotels.png

 

Kartverket

 

Geno

 

Projekt vi är stolta över

Se hur vi har hjälpt våra kunder att nå resultat med sina nya webbplatser och digitala lösningar.

Nära dig

Vårt arbetssätt är pragmatiskt. Vi arbetar nära dig som kund och har regelbundna avstämningar och arbetsmöten, daily stand-ups och demo-möten. Vi arbetar agilt och visar upp vad vi gjort, får feedback och gör justeringar "livekodar" i mötet - allt för att undvika onödiga ledtider och minimera onödig dokumentation. Detta är något våra kunder uppskattar stort.

Agilt

Vi arbetar agilt och enligt Kanban, med det viktigaste först, och använder Micrsoft Azure DevOps som arbetsverktyg där vi lägger in de uppgifter vi ska göra, backlog. Där ser våra utvecklare hur funktioner och design ska implementeras och vad som är högst prioriterat. Som kund har du full insyn i vårt arbetsvertyg och våra processer vilket medför att du ser hur arbetet fortlöper. Flera av våra engagerade kunder känner då en mycket större närhet till projektet och teamet, än de annars brukar göra.

Effektivt

Projektet har en gemensam Teams-kanal som delas med kund. Här samlas dokumentation och skapas en snabb kommunikationskanal med dig som kund. Projektets planering blir transperant och vi löser frågor effektivt tillsammans.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Ta hand om din nuvarande webbplats eller skapa något helt nytt? Låt oss prata om dina utmaningar och mål och hur vi kan lösa dem tillsammans.

Linus Ekström

Linus Ekström CEO, Arkitekt & EMVP

Martin Holmberg

Martin Holmberg CSO - Försäljningschef