Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Epinova knyter ännu en stark ledare till sig

Epinova Sverige fortsätter att satsa och ökar nu takten ytterligare genom att knyta ännu en stark ledare till sig. Camilla Karlsson har en gedigen branscherfarenhet och ett gott renommé hos både kunder, partners och kollegor.

Camilla utomhus i solen

Camilla kommer till Epinova med en lång och bred erfarenhet från såväl stora företag som Cap Gemini och Sogeti som från den mindre digitalbyrån NetRelations, där hon initialt ansvarade för att etablera kontoret i Stockholm.

Genom hela sin yrkeskarriär haft Camilla haft stort fokus på kvalitet, arbetssätt och projektmetodik och det kommer också att vara en del av hennes ansvar i rollen som Chief Delivery Officer hos oss på Epinova. Hon har en exceptionell erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt på Episervers plattform och med sin långa bakgrund från den digitala byråvärlden har hon hunnit skaffa sig kompetenser som spänner över såväl strategi och teknik som design. 

Camilla blir ett fantastiskt tillskott till Epinova både vad gäller det mjuka ledarskapet och att se och stärka varje persons potential men också som den affärskvinna hon är med erfarenhet av att driva bolag och leverera resultat, säger Annika Jansson, COO på Epinova

Jag är övertygad om att Camilla kommer att bidra på allra bästa sätt i vår resa att bli den ledande leverantören av Episervers produkter och tjänster på den svenska marknaden speciellt när det gäller e-handelsprojekt som är ett fokusområde för oss 2021, fortsätter Linus Ekström, CEO på Epinova

Camilla brinner utöver projektledning och projektmetodik för att arbeta med strategi och erbjudandeutveckling inom digital transformation.

Jag har arbetat i drygt 13 år på NetRelations, ett bolag vars framgångssaga jag anser mig vara en stor och viktig del av. Idag är vi förvärvade och är numera en helt integrerad del i TietoEVRY.

Jag längtar tillbaka till det mindre och entreprenörsdrivna företaget och lockades av Epinovas starka framåtanda och spännande initiativ kring tillväxt!

Camilla kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen hos Epinova.

Ledande leverantör i Norden

Epinova är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar baserade på Episervers produkter och tjänster. Epinova grundades i Norge 2007 och har funnits i Sverige i drygt tre år. Vi bygger ”state of the art”-lösningar för våra kunder med ett tydligt komponent- och återanvändbarhetstänk. Våra utvecklare och projektledare har i snitt 10+ års erfarenhet och tillsammans har vi en gedigen erfarenhetsbas att stå på. Vi är Guld partner i Sverige och Platinum partner i Norge.