Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Nova Consulting Group och Explore Equity ingår partnerskap!

För första gången tar Epinovas moderbolag Nova Consulting Group in en extern investerare.

Geir Allan Hove tillsammans med nya investrarna

I början på juni gick vårt norska moderbolag Nova Consulting Group(NOVA) in i en ny fas, i och med att de för första gången tar in en extern investerare genom att Explore Equity köper in sig i en minoritetspost i NOVA.

NOVAs koncept är att bygga nischbolag med fokus på specifika områden - men med en koncernstruktur där dotterbolagen jobbar tight ihop så att de därmed kan leverera en större tjänstebredd när det behövs - utan att tappa det skarpa fokus som varje bolag har.

Med Explore Equity som ny minoritetsägare så planerar vi att sätta ytterligare fart på satsningen i Sverige - med fokus på ett större och starkare Epinova, men också genom att starta upp nya bolag i Sverige för att göra oss till en ännu mer attraktiv arbetsgivare och leverantör.

Genom "världens bästa arbetsplats" -koncept deltar de anställda i NOVAs unika modell, baserad på kontinuerlig utveckling, ägande och engagemang vilket vi ser som en viktig del i vår fortsatta tillväxt och utveckling.

Är du intresserad av att höra mer om våra planer för att bygga NOVA eller om hur Epinova som en av nordens ledande Episerver-leverantörer kan hjälpa dig? Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Bilden ovan är från en artikel i Finansavisen i Norge