Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

NOVA Consulting Group storsatsar i Sverige!

Epinovas moderbolag, norska NOVA Consulting Group, storsatsar i Sverige och rekryterar entreprenören Michael Jäderlind som ny VD för den svenska verksamheten. NOVA koncernen har sju olika digitala specialistbolag i portföljen är ett av Norges mest framgångsrika digitala tjänsteföretag inom strategisk rådgivning, användarupplevelser, design och digital tjänsteutveckling.

Michael Jäderlind - ny VD för NOVA Consulting GroupSverige

Episerverfokuserade digitalbyrån Epinova grundades i Norge 2007 och har i dagsläget närmare 90 anställda varav 60-talet experter på Episerver plattform och man är ensam Episerver Platinum-partner i Norge. Tung expertis finns inom digital tjänsteutveckling och e-handel med flertalet e-handelsprojekt till nöjda kunder. Epinova Sverige etablerades våren 2018 och man har under ledning av VD Linus Ekström byggt en stabil grund för fortsatt tillväxt.

-Vår ambition är att bli marknadsledande i Sverige på Episervers plattform, säger Linus Ekström

Med vår nya försäljningschef Martin Holmberg (tidigare Valtech), vår nya Delivery Manager Camilla Karlsson (tidigare NetRelations) som ansluter i början av nästa år och med Michael Jäderlind (tidigare grundare och VD på Nansen och Odyssey) i spetsen för NOVA Sverige blir vi en extremt stark spelare på marknaden och vi kommer nu att börja skala upp vår verksamhet samtidigt som vi fortsätter att leverera digitala lösningar med högsta kvalitet säger, Linus Ekström.

Det är en spännande resa vi är inne på nu och vi har under året lyckats dubbla antalet anställda, och fler duktiga utvecklare är på väg in i bolaget, säger Annika Jansson COO och rekryteringsanasvarig.

Annika fortsätter - Vi är stolta över det företag vi bygger, vår kultur, vår passion för kvalitet och våra konsulter som ser till att våra kunder lyckas med sina digitala satsningar


Ledande leverantör i Norden

Epinova är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar baserade på Episervers produkter och tjänster. Epinova grundades i Norge 2007 och har funnits i Sverige i två år. Vi bygger ”state of the art”-lösningar för våra kunder med ett tydligt komponent- och återanvändbarhetstänk. Våra utvecklare och projektledare har i snitt 10+ års erfarenhet och tillsammans har vi en gedigen erfarenhetsbas att stå på. Vi är Guld partner i Sverige och Platinum partner i Norge.