Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Nu har Epinovas LIA-program startat

Två toppstudenter från Nackademin är först ut i vårt nya LIA-program. LIA står för Lärande i Arbete. Studenterna går det 2-åriga CMS-programmet med inriktning på Episerver.

Mahias och Michelle

Efter tre terminers teori ska de nu äntligen få göra sin praktik på 6 månader hos oss på Epinova. Det är vi så klart otroligt stolta och glada över! 

Studenterna har genomgått en rigorös ansökningsprocess i våras enligt samma modell som vi använder i våra vanliga rekryteringar. Vi hade 40-talet sökande från Nackademin men även andra skolor och från utbildningar inom både .Net, CMS/Episerver och Frontend. 

Studenterna kommer att få en ordentlig on-boarding första veckorna och de får också en mentor i COO Annika och en teknisk handledare i vår VD och EMVP Linus och självklart kommer de att få jobba med både utmanande och roliga uppgifter nära våra duktiga utvecklare och i våra team. 

Låt oss presentera


Mathias

brinner för clean code och har alltid älskat problemlösning och utveckling. Mathias har en bakgrund som skadereglerare inom försäkringsbranschen men skolade om sig till utvecklare - vilket han inte ångrat en sekund! Toppbetyg och "steget före" är hans signum. 

"Jag ser verkligen fram emot att få göra min praktik hos Epinova, tänk att få jobba med de bästa utvecklarna och lära sig så mycket som möjligt, det är en dröm som går i uppfyllelse!  "

Dessutom ser jag fram emot att få jobba med andra som brinner för kvalitet och återanvändbarhet och att ha roligt! 

mathias webb.JPG

Michelle

är en kreativ problemlösare som tänker utanför "boxen". Hon är effektiv och snabblärd och inget skrämmer Michelle - inte ens när hon jobbade på forskningsbåt omgiven the "big white sharks".. Utveckling och teknik har alltid funnits som ett stort intresse. Vi har redan märkt att Michelle slukar allt hon kan i kunskapsväg!

"Det ska bli så roligt att få göra praktik hos Epinova. Jag känner till Epinova sedan tidigare då jag med stort intresse läst om företaget och det intryck jag fått - att här finns en extremt hög kunskapsnivå - och det gillar jag!!"

Jag ser verkligen fram emot att få lära mig hur det går till på riktigt - både i projekt och i rollen som utvecklare och konsult.  

BikeTour.jpg

Varmt välkomna säger vi till båda våra nya LIA-studenter!!