Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Finaste priset på Optimizely Awards - kundernas val!

Att vinna kundernas val på Optimizely Awards 2022 är något vi värdesätter högt, då det ligger oss varmt om hjärtat att leverera lösningar i toppklass till våra kunder!

Epinova - vinnare av kundernas val på Optimizely Awards

Opticon 2022 en succé!

Efter två års pandemi var det äntligen dags att ses fysiskt på Opticon - Optimizelys event för kunder och partners. Optimizely har genomfört en turné där man kört Opticon 2022 i San Diego, London och slutligen i Stockholm på Munchenbryggeriet. Turnén har varit en succé, i Stockholm var det utsålt till sista plats och packat med folk och en riktigt hög stämning.

Med intressanta talare på scenen kunde både kunder och partners ta del av nyheter, framtidsspaningar, och varandras framgångar och goda exempel. Den efterföljande Awards-prisutdelningen och den hejdundrande festen blev pricken över "i" för alla deltagare och Optimizely själva. 

Epinova - Customer Choice Partner of the Year 2022!

Att vinna det finaste priset i våra ögon, är helt fantastiskt och när vi läser motiveringen levererad från Jessica Danneman, Senior Vice President and Head of Worldwide Partner Ecosystem at Optimizely, ja då vet vår stolthet inga gränser. 

Jessica Danneman

Med ett tydligt fokus på Optimizely som plattform skapar Epinova lösningar i världsklass som hjälper kunder att lyckas. Epinova ser alltid sina kunder i första rummet och vi får konsekvent fantastisk feedback på Epinova från vår kundgemenskap.

Jessica Danneman, Head of Partner Ecosystem at Optimizely

Andra året i rad!

Att Epinova är ett framgångsrikt bolag det vet vi sedan tidigare då vårt systerbolag i Norge vunnit flertalet priser genom åren, och vi själva även vann Awardspris 2021. Epinova har funnits i Sverige i drygt fyra år så det är en bedrift att vi under panedmin vuxit med både fantastiska medarbetare och nya ambitiösa kunder som uppskattar oss som bolag och det vi levererar.

Nu ser vi fram emot 2023!

Epinova ingår i Nova Consulting Group, ett byrånätverk med specialistbolag som levererar digitala lösningar till några av Nordens största varumärken. Epinova fortsätter att växa tillsammans med våra systerbolag och till våren 2022 flyttar alla NOVA-bolagen till nya fina lokaler i Slussen där vi kan samarbeta ännu tightare och skapa digitala lösningar som tar våra kunder in i framtiden.