Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vi välkomnar Joakim till vårt Team!

Med en bakgrund som senior webbdesigner har Joakim designat och byggt webbplatser åt både stora bolag och startup-bolag.

En glatt leende Joakim i gatumiljö

Joakim blir en stor tillgång

Nu tar vi nästa kliv och anställer vår egen webbdesigner som kan jobba tight med våra utvecklare och även bidra i vårt RnD-arbete när vi utvecklar vårt ramverk. Joakim blir en stor tillgång för oss! 

De senaste fyra åren har Joakim jobbat som webbdesigner där han designat och byggt hundratals hemsidor för alltifrån startups till väletablerade företag. Alltid med samma mål i varje projekt, att skapa en grym digital upplevelse, en starkare identitet för företaget, och att ge bästa möjliga service för kunden.

Varför valde du Epinova?

Jag blev tipsad av en kompis och efter att ha läst jobbannonsen och sedan träffat flera i rekryteringsprocessen så valde jag Epinova för att vi delar samma värderingar och jag gillar det stora fokuset på work-life balance.

Vad ser du fram emot?

Jag ser framemot mycket!! Jag är så glad över att få börja på Epinova med så många drivna och likasinnade personer med målet att skapa lösningar i världsklass för andra företag. Utöver det så ser jag också fram emot att lära känna mina nya kollegor genom alla de aktiviteter som görs inom Epinova samt NOVA-gruppen!