Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Tre nya stjärnor på plats - Epinova växer!

Efterlängtade, branschkunniga och ivriga. Ja det är den sammanfattande känslan när vi välkomnar tre nya kollegor till Epinova.

Ahmet, Joy och Sameer i gatumiljö - glada ansikten

Vi har ställt några frågor till våra nya kollegor, varför de valt att börja hos oss och vad de ser fram emot. 

Joy

Joy har lång erfarenhet och många år i branschen med en bakgrund från Sublime, NetRelations och nu närmast TietoEvry. Joy kommer att ta rollen som projektledare och Team Manager. Joy går direkt in som programledare i ett av våra stora nyckelkundsprojekt där vi levererar digitala tjänster tillsammans med flera av våra systerbolag inom NOVA Sverige.

Varför valde du att börja på Epinova?

Jag föll för drivet inom Epinova och Nova-gruppen. För viljan att bygga en fantastisk arbetsplats och för att jobba med experter.

Hur har din första dag varit? 

Mycket bra! Jag vet att jag kan bli lite otålig i en onboarding-period. Jag vill gärna sätta igång på riktigt NU, det kliar i fingrarna! :) Men det här känns otroligt proffsigt och genomtänkt och jag har fått ett väldigt fint mottagande! 

Joy Falk

Jag ser fram emot att få vara med och bidra på den här häftiga resan Epinova har framför sig, lära känna alla nya härliga kollegor och få jobba med spännande projekt.

Joy Falk, Projektledare och Teamchef

Sameer

Vi välkomnar även Sameer som är backend-utvecklare och Optmizely-specialist. Sameer har precis som Joy en bakgrund från både NetRelations och TietoEvry. Sameer kommer att vara lead-developer i några av de uppdrag som startat under våren där vi använder Epinovas mallpaket baserat på senaste versionen av Optimizely och .NET Core.

Varför valde du Epinova?

Jag kommer nu senast från ett företag som var väldigt stort och jag saknade den här personliga känslan som fanns på min tidigare arbetsplats NetRelations, som var ett mindre företag där jag gjorde LIA och kom in i arbetslivet. Epinova känns som en familj där alla känner varandra och det passar mig bättre. Jag känner mig också väldigt taggad över att få jobba och lära mig av Epinovas duktiga Optimizely-utvecklare och OMVPs.

Vad ser du fram emot?

Jag ser fram emot att lära känna alla nya kollegor och våra framtida aktiviteter och aw’s. Jag ser också fram emot sommaren. Förhoppningsvis har vi landat i ett nytt hem innan dess. Jag hoppas att jag i framtiden kan bli en OMVP och det ser jag också fram emot.

Sameer Ajmal

Jag är lösningsinriktad och tycker om komplexa problem. Jag är bra på att samarbeta och hjälper alltid till där jag kan, och jag är alltid nyfiken på att lära mig och jobba med nya tekniker. Det gör mig till en bra utvecklare.

Sameer Ajmal, Backend-utvecklare

Ahmet

Vi välkomnar också Ahmet som är en dedikerad frontend-utvecklare som redan hunnit med mycket. Ahmet kommer senast från Forefront och ansluter till ett av våra inhouse-projekt där vi hjälper kunden utveckla en ny extern webbplats från ax till limpa, med strategi, UX & design och implementation och utveckling.

Vad är det bästa med att jobba som utvecklare?

För min del har det alltid varit att utveckla användargränssnitt som hjälper kunden att nå vägen framåt. Det brukar jag para ihop med att lägga stort fokus på kundrelationen så att vi båda blir nöjda med det vi har gjort tillsammans. 

Hur har din första dag varit?

Min första dag har varit suverän. Jag har tillsammans med mina tidigare kollegor fått en bra onboarding med introduktion om företaget och en mysig lunch. Eftermiddagen gick åt att installera viktiga program och paket som behövs i mitt dagliga arbete. Jag ser verkligen fram emot att jobba med dessa härliga människor och jag är övertygad om att det kommer blir en bra resa. 

Ahmet Ordulu

Jag valde Epinova för jag saknade familjekänslan som fanns på mina tidigare jobb och att få jobba med människor som verkligen brinner för vad de håller på med. Här får jag jobba tillsammans med några av mina tidigare underbara kollegor som ger mig en massa energi i vardagen.

Ahmet Ordulu, Frontend-utvecklare